Šta očekuje Lavove i Ribe u avgustu 2023? Proverite astrološke prognoze!…

Mesec avgust može donijeti određene izazove za sve horoskopske znakove, ali posebno će teško uticati na dva znaka – Lava i Ribe.

Ovi znakovi pripadaju različitim elementima i imaju različite karakteristike koje će biti izložene posebnom pritisku tokom ovog mjeseca.

Za Lavove, avgust može biti period suočavanja s izazovima u vezi sa samopoštovanjem i samopouzdanjem. Lavovi su po prirodi samouvjereni i vole biti u centru pažnje, ali tokom ovog mjeseca mogu se osjećati nesigurno u vezi sa svojim vještinama i sposobnostima.

Može se javiti potreba za dokazivanjem drugima svoje vrijednosti, što može dovesti do preterane samopromocije ili osjetljivosti na kritike.

Važno je da Lavovi ostanu vjerni sebi i vjeruju u svoje talente, bez potrebe za stalnim odobravanjem drugih.

S druge strane, Ribe mogu osjećati veliku emocionalnu napetost tokom avgusta. Ovi znakovi su često vrlo intuitivni i empatični, što ih čini sklonim apsorbiranju tuđih emocija i stresova. Tokom ovog mjeseca,

Ribe mogu osjećati težinu svijeta na svojim plećima i suočavati se s osjećajem preopterećenosti. Mogu biti skloni izbjegavanju konfrontacija i suočavanju s problemima, što može dovesti do osjećaja bespomoćnosti.

Ribe treba da se usmere ka samozaštiti i radu na svojoj emocionalnoj stabilnosti, kao i da pronađu načine kako da postave granice prema drugima.

Ovi izazovi ne znače da će ceo mesec biti loš za Lavove i Ribe. Naprotiv, ovo može biti period ličnog rasta i učenja kako da se nosite sa teškoćama.

Lavovi mogu naučiti da ne zavise previše od tuđeg odobravanja, već da veruju u svoju unutrašnju snagu i vrednost. Ribe mogu razviti veštine emocionalne samozaštite i naučiti da postavljaju granice kako bi sačuvale svoju emotivnu ravnotežu.

Izvor: Stil