STRUČNJAK OTKRIO JEDNOSTAVAN TRIK ZA ČIŠĆENJE FUGA U KUPATILU: Buđ nestaje bez ikakvog napora..

(Foto: Brett_Hondow/pixabay.com)

Trik za uklanjanje buđi koja daje nevjerovatne rezultate..

Vjerovatno vam se dogodilo da prilikom čišćenja kupatila, fuge i dalje budu prljave i čini vam se da nijedno hemijsko sredstvo ne može da ukloni plesan koja se na njima stvorila. Ali jedan profesionalac koji se bavi čišćenjem domova otkrio je super trik kako da uklonite buđ sa fuga i to preko noći, bez imalo ribanja.

Sve što je potrebno uraditi je uzeti komad papirnatog ubrusa ili salvete (toalet papir je previše mek i prebrzo bi se raspao), saviti ga i staviti na fuge. Nakon što ste to učinili, taj komad ubrusa prelijte s malo izbeljivača i ostaviti da se namače do 60 minuta.

Nakon što podignete ubrus, buđ jednostavno nestaje. Zvuči apsolutno genijalno, ali neki pratioci ovog stručnjaka baš i nisu uvereni.

„Ovo neće riješiti problem..”

„Nikad nisam vjerovao u ovo, ali kada sam pokušao, bio sam šokiran i tako sretan, molim vas, pokušajte“, komentarisao je jedan korisnik TikToka, dok je drugi dodao: „Moja mama se kune u ovu metodu, stvarno deluje.“

Međutim, treći je napisao: „Ovo neće riješiti problem. Izbjeljivač ne ubija plesan, on je izbeljuje i kada se plesan vrati svaki put će biti sve gore.“

Umjesto toga, drugi korisnik TikToka predložio je korišćenje alkoholnog sirćeta umesto izbjeljivača, što zvuči kao malo nježnije rješenje.

„Upotrijebite sodu bikarbonu i izbjeljivač za nanošenje paste i isperite nakon 30 minuta, zahvalite mi kasnije“, predložio je drugi.