Tvrdi da je vremenski putnik iz 2671: Otkriva svoje prognoze za budućnost..

Na svom TikTok kanalu, Eno Alaric tvrdi da dolazi iz 2671. godine i upozorava na niz katastrofa koje nas očekuju u budućim godinama.

Ja sam putnik kroz vrijeme iz 2671. godine. U idućim godinama čeka nas nekoliko katastrofa, tvrdi na svojem TikTok kanalu Eno Alaric.

Neke od njegovih snimaka pogledani su i 15 miliona puta, a prognoze za čovječanstvo i nisu najbolje….

“Nebo će promijeniti boju i milioni će izgubiti vid na nekoliko sedmica. Naučici to neće moći objasniti”, objavio je u jednom od svojih videa.

Tvrdi kako nas u 2024. godinu čekaju ‘katastrofalni vremenski uslovi’.

“Sjevernu Ameriku pogodiće najjači uragan zabilježen u istoriji, a onda i potres od 9,8 po Rihteru. Cijeli gradovi će biti razoreni. Nakon toga zapadnu obalu SAD-a pogodiće i veliki cunami”, piše Alaric.

Kao i u filmovima katastrofe, tako je i kod njega većina događanja u SAD-u….

“U SAD-u će pasti NLO. Iz njega će pobjeći opasna stvorenja. A teleskopi će u svemiru otkriti i biće toliko veliko da proždire zvijezde”, stoji u jednom od videa.

Tvrdi ovaj samoprozvani putnik kroz vrijeme i kako će iduće godine biti izumljen uređaj kojim ćemo moći snimati svoje snove pa ih gledati kao filmove, kako ćemo na Everestu otkriti novu civilizaciju…

Većina njegovih pratilaca, a ima ih više od 600.000, priznaje kako ne vjeruju ni trenutka u njegove prognoze, ali da ih takav sadržaj zabavlja.

Ipak, ima onih koje su snimci uznemirili.

“Ludo bi bilo misliti da nismo izmislili vremensku mašinu nekad u budućnosti i da ovakav scenario nije moguć”, pišu u komentarima.