Upravljajte svojim životom: Kako visoka vibracija može privući obilje, sreću i ljubav …

Kada naša vibracija ostaje niska, život i ljudi postaju izazovniji za nas. To stvara različite poteškoće u našem životu. No, postoji način da prepoznamo znakove koji ukazuju da vibriramo na visokoj frekvenciji:

S nestrpljenjem isčekujete svako jutro i puni ste entuzijazma za novi dan. Kada vibrirate na visokoj razini, život je uzbudljiv i osjećate obilje energije. Spavate dobro, budite se svježi i odmorni, spremni za nove izazove.

Vaše tijelo je u dobrom stanju. Visoke vibracije hrane vaš organizam, što ga čini snažnim i zdravim. Rijetko obolijevate, a vaš um je usmjeren prema pozitivnosti. Imunitet vam je snažan, te ako se ipak razbolite, brzo se oporavljate. Prirodno težite zdravom načinu života, izbjegavate štetne utjecaje iz okoline, nezdravu hranu i brzo prevladavate negativne utjecaje stresa i emocionalnih trauma.

Vaša komunikacija je jasna i razumljiva. Bez napora izražavate svoje misli i osjećaje.

Imate čvrst financijski temelj. Djelujući na višim vibracijama, oslobađate se ograničavajućih obrazaca te lakše privlačite obilje u svoj život, osiguravajući financijsku stabilnost i dovoljno sredstava za vaše potrebe.

Privlačite izvanredne ljude u svoj život. U skladu sa zakonom rezonancije u svemiru, privlačite ljude koji su slični vama i dijele iste vrijednosti. Kada iskreno budete prema sebi i drugima, u vaš život privlačite slične osobe s kojima dijelite pozitivne
vibracije.

Živite u skladu s trenutkom. Ne dozvoljavate očekivanjima da vas ograničavaju niti da vas zarobe predviđanja o tome kako stvari moraju biti. Umesto toga, plovite na talasima života i prihvaćate sve što dolazi. Svesni ste da život prevazilazi naša ograničena očekivanja.

Vaša intuicija je snažna. Imate jasnoću u smjeru u kojem trebate ići i što trebate činiti. Vaši osjetila su oštra, uočavate suptilnosti i znate kako slijediti svoje unutarnje vodstvo.

Zračite dobrom energijom. Zahvaljujući visokoj vibraciji i ljubavi prema sebi i drugima, vaša ljepota se reflektira iznutra prema vani.

Izvor:infopult.infp