“VENERA U BIKU DO 11. APRILA” – Kraljica ljepote i uživanja…

U usporedbi s prethodnim periodom kada je Venera bila u Ovnu, odlučni lovci koji su sami preuzimali inicijativu, sada se situacija mijenja pa su stvari i događaji koji nam se događaju. Nije potrebno pretjerano se truditi oko bilo čega, već samo treba izgledati lijepo, nasmijati se i prilike će se same pojaviti.

Iz vatrenog Ovna, Venera je ušla u senzualnog Bika. Venera je vladarica Bika i ovdje će iskazati ono najbolje od sebe i ovog znaka. Donijet će mnogo kreativnosti, stvaralaštva, plodnosti, osvještavanja vlastitih talenata i umjetničkih djela.

Također, Venera u Biku vlada međuljudskim odnosima, partnerstvom i ljubavlju pa skladnih veza neće nedostajati. Vladarica je novca, a Bik voli novac, pa u ovom razdoblju možemo očekivati poboljšanje financijske situacije. Isto tako možemo učiniti život komfornijim.

U periodu kada se Venera nalazi u Biku, naglasak je na hedonizmu. To znači da nas očekuje uživanje u kvalitetnoj hrani i piću, težnja ka ugodnim osjećajima i opuštanju.

Venera u Biku također simbolizira ljepotu i estetiku, pa se možemo usredotočiti na poboljšanje našeg izgleda kroz odabir lijepe odjeće i pažljivo njegovanje tijela. Venera želi privući pažnju drugih i biti poželjna, što je vidljivo i u našoj želji da se istaknemo i pokažemo svoje najbolje strane.

Za razliku od prethodnog razdoblja Venere u Ovnu, gdje je Venera bila odlučan lovac i uzimala stvari u svoje ruke, sad stvari i događaji dolaze nama. Ne moramo se pretjerano truditi oko ičega, samo se lijepo dotjerati, nasmiješiti i prilike dolaze same.

Osobe koje natalno imaju Veneru u Biku magnetično su privlačne drugim ljudima, mogu od drugih dobiti sve što požele. Venera u Biku voli senzualnost i “odnos”, ali ništa naglo i na brzinu, već polako s puno dodira i osjeta. Ovo je vrijeme za kupovinu donjeg rublja i svega što naglašava “e***ičnost”.

Boja Bika je zelena i smaragdno zelena, čakra grlena i srčana, a kamen smaragd, malahit, avanturin, žad i drugi kristali zelene boje. Pošto se Venera voli kititi i voli luksuz možemo si priuštiti i nakit od nekog od ovog kamenja.

A takav nakit možemo programirati i nositi svjesno za ostvarenje onoga čime Venera vlada u ovom razdoblju – otvaranje srčane i grlene čakre, ljubav, ljepota, plodnost, kreativnost, umjetnost, talenat, financije.

Venera i Bik su skloni uživanju u prirodi i cvijeću, pa bi bilo dobro unijeti u stan mnogo sobnog bilja i cvijeća, te možda čak posaditi vrt ili urediti balkon biljkama.

Izvor: Atma, piše: Dumančić Baranja.