VJENČANJE KOJE SE PRETVORILO U NOĆNU MORU: Rekla je “da” i nastao je pakao..

(Foto: Pexels/Ilustracija Anonimni kum nedavno postao prilično omražena osoba na Reditu, nakon što je mladoženja ispričao kako je odabrao baš trenutak govora na svadbi kako bi zaprosio svoju d‌jevojku.

Nakon što se pažnja svih prisutnih prebacila na novopečene vjerenike, mladoženja je, kaže, prekinuo svoju svadbu, a na Reditu je korisnike pitao je li pogriješio.

“Imali smo dobro vjenčanje dok nisu počele zdravice”, objasnio je, dodavši da je tokom svoje njegov kum odlučio zaprositi svoju d‌jevojku.

Rekla je “da” i nastao je pakao.

Od tog trenutka, kaže, više niko nije obraćao pažnju na mladence i zdravice njima u čast su prekinute, a kum je još od di džeja tražio da njemu i njegovoj d‌jevojci pusti njihovu pjesmu, što je i druge parove podstaklo da učine isto. Tri sata kasnije, kaže, svi su parovi trčali do di džeja da im pusti njihovu pjesmu i harali su plesnim podijem, piše Večernji.

“Kad smo supruga i ja napokon dobili priliku otplesati svoj prvi ples, svi su već bili iscrpljeni i nisu uopšte obraćali pažnju na nas, već su otišli da jedu”, rekao je, pa su nekoliko sati kasnije oboje zaključili da im je dosta, pozdravili se samo s roditeljima i otišli.

“Mislim da niko nije ni primjetio”, rekao je i dodao da ga je tek tri dana kasnije neko od rodbine pitao gd‌je su nestali i zašto se nisu ni pozdravili.

“Sada nas svi naši rođaci zovu i govore nam da smo nezreli i da trebamo biti srećni jer je naše vjenčanje ljude pokrenulo da budu romantični”.

“Pošaljite kumu pola računa za zabavu za vjeridbu”, napisao je neko.

“Ja bih bila bijesna da me dečko zaprosi na tuđem vjenčanju. To je neoriginalno, nema nikakvo posebno značenje za našu vezu i osjećala bih da sam pod pritiskom da pristanem. Osim toga, ružno je prema novopečenim mladencima”, komentarisala je jedna žena. “Kakav sebičan kum”, zaključila je druga. “Definitivno trebate bolje prijatelje.”