Vučić i ministri stukli parizer za doručak..(VIDEO)

(Foto: uducnostsrbijeav/Instagram)

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, objavio je video na svom Instagram profilu s proizvodima koji su od danas dostupni po sniženim cijenama u Srbiji. Takođe, najavio je da će sledeće nedelje još najmanje 10 proizvoda biti značajno sniženih cena.

Kako je Vučić naveo, ministri Siniša Mali i Tomislav Momirović kupili su pola kilograma parizera, dvije litre jogurta, dva hljeba “sava”, dvije kese i majonezu i da je ukupna cijena tih proizvoda 585 dinara, odnosno oko 10 maraka, prenosi RTS.

“Cena ovog parizera je po kilogramu čak 140 dinara jeftinija i veoma sam srećan zbog toga što smo uspeli to za nešto što narod voli da jede, nešto na čemu smo svi mi odrasli, nešto što ja i danas često jedem, posebno u avionu kada idem u inostranstvo, tražim da mi naprave sendvič baš od ovakvog parizera”, rekao je Vučić.

Dodao je da “svi u Srbiji znaju ko ima račune u inostranstvu i ko te račune niti je imao, niti će ikada imati”.

“Ovo sam uradio, moja ideja dakle, a moji prijatelji su prihvatili, da bismo pokazali modus laganja, a to je da svaki dan izmislite novu laž i nije važno koliko je prethodna laž bila glupa, koliko je puta demantovana. Vi se nećete obazirati sutra na tu laž, nego ćete nastaviti sa novim lažima”, kazao je Vučić.

Dodao je da su mnogi rekli da “ne smije da pojede parizer jer je lošeg kvaliteta”.

“A kada smo rekli da ćemo to da uradimo, onda se sva graja podigla i parizer im postaje arhetip političkog neprijatelja i onda kažu kako nemamo pravo da to jedemo. I tako je u svim drugim oblastima, jedna laž drugu sustiže i možete svaki dan da odgovarate, sutra će biti sledeća laž i tako svakog bogovetnog dana”, rekao je Vučić.

Istakao je da će sljedeće nedjelje cijene biti snižene za još najmanje 10 proizvoda.

“Ono što je važno za ljude to je da im najavimo da ćemo sledeće nedelje još najmanje 10 proizvoda pokazati ljudima koji će imati značajno sniženje. Želimo da suzbijemo inflaciju baš sada kada značajno povećavamo plate i penzije.

Želimo da pokažemo brigu prema običnim ljudima, ali i da ljudi razumeju kako funkcionišu izmišljotine onih koji ništa ne rade po ceo dan, osim što imaju vremena da izmišljaju i vređaju druge ljude”, istakao je Vučić.

Na kraju snimka su Vučić i ministri napravili sendvič sa majonezom i parizerom.

(Nezavisne)