VUČIĆ U POSJETI: “Put Ka Novom Pazaru – Izgleda Kao Pista! Završen Pre Roka, Srbi i Bošnjaci Slave (VIDEO)”

(Foto: Tanjug)

Dragi radnici, hvala vam. Ovih 18 kilometara važni su za ljude iz Pazara, Raške i cele Srbije. Znače Srbima i Bošnjacima. Bolnica će mnogo više da nas košta, slede nam razgovori sa izvođačima. Ono što mi je važno da nastavite da radite, a mi ćemo da vidimo kako da obezbedimo novac.

Naš je posao da uradimo brzu saobraćajnicu, biće skup i težak projekat. Vićete iz “Novopazar puta” biti uskoro prebačeni da radite drugi posao, tunel ispod Kadinjače, važno je za Bajinu Baštu, Taru – kazao je Vučić.

– Ovde ćemo morati nastaviti da radimo u svim malim sredinama, kao što smo u Priboju, tako i u Prijepolju. Mnogo toga da podignemo. Verujem da ćemo za godinu i po dana krenuti na izgradnju Požega-Duga Poljana-Boljare.

– Ono što vas molim, da idete po terenu, da slušate ljude, oni hoće da se bore za svoje selo, za svoje mesto. Ogromna zahvalnost, dragi radnici – dodao je Vučić.

Predsednik se našalio i oko raznih specijaliteta iz ovog kraja, koje voli.

– Da narod bude radostan, da ljudi budu veseli. Postavimo ciljeve, ako su nam lako dostižni ciljevi, onda ništa nećemo postići. Koliko smo spojili crkava i džamija, nadam se da će i muftije i popovi biti zadovoljni.

(Cijeli tekst pročitajte na Novosti.rs)