“ZA četiri znaka stiže novac naredne sedmice – do 17. juna ‘igrajte’ igre na sreću”…

Astrološki period pred nama je takav da će pojedini horoskopski znakovi imati više sreće sa novcem nego ostali. Venera i Mars su u Lavu, pa imamo potrebu da kupujemo luksuzne stvari, jer to nije stvar presiža, nego je takav astrološki period.

Ipak, kombinacija planeta iz Bika i onih iz Lava ukazuje da će biti bespotrebnih i neočekivanih troškova, tako da treba da budemo racionalni sa finansijama.

Lav: Prija vam Mars i Venera u vašem znaku, pa pokloni i novac stižu sa svih strana. Bićete zadovoljni nedeljom koja dolazi, jer su planete na vašoj strani. Dobićete vredne poklone koji će vam značiti više nego novac.

Blizanci: Sezona vašeg znaka traje, tako da sve zavisi od lične inicijative. Uspeh na finansijskom planu zavisi isključivo od vas, tako da treba da iskoristite ovaj period koji je povoljan. Novac vam neće nedostajati, pre svega jer ćete biti odličan pregovarač zbog Merkura.

Bik: Jupiter u vašem znaku, a i planeta u Blizancima donose vam materijalno blagostanje. Imaćete zaradu iz dva izvora, tako da je ovaj period veoma povoljan za novac. Posredstvom Blizanaca možete dodatno da zaradite.

Rak: Mars i Venera u polju finansija donose vam odličnu zaradu. Imate mogućnost da ostvarite veliki profit. Bićete zadovoljni realizacijom određenog poslovnog projekta. Jedno zbog čega treba da budete oprezni jeste jer ste skloni trošenju novca.

Piše: Najžena-alo.rs.