Zaragoza Dual Master stipendije za 2023., MIT, SAD/Španjolska…

Rok za prijavu: 5. lipnja 2023. godine.

Master of Engineering in Logistics and Supply Chain Management (ZLOG) je visokokvalitetna diploma koja se predaje u istinski globalnom okruženju, koja stručno vodi svoje diplomante da postanu vješti u rješavanju problema i vođenju promjena. Primijeni sada!

Master studije provodi ZLC, istraživački i obrazovni institut pridružen Massachusetts Institute of Technology (MIT) i Sveučilištu u Zaragozi. ZLC pripada MIT Global SCALE mreži, savezu 6 vodećih istraživačkih centara – u SAD-u, Španjolskoj, Maleziji, Kolumbiji, Luksemburgu i Kini – posvećenih razvoju opskrbnog lanca i logističke izvrsnosti kroz inovacije.

Masters MIT Zaragoza nudi jedinstvenu kombinaciju iznimne diplome opskrbnog lanca koja se predaje u istinski globalnom okruženju. Stvoreni u suradnji s vodećim sveučilištem u tom području, Massachusetts Institute of Technology (MIT) i Sveučilištem u Zaragozi, ovi vas programi pripremaju da izvršite utjecaj na širok raspon industrija diljem svijeta.

Program na prvi pogled

Početak: kolovoz

Engleski jezik

Lokacija: ZLC Campus, Zaragoza, Španjolska (9 mjeseci), MIT Campus, Massachusetts, SAD (3 tjedna u siječnju)

Trajanje: 10 mjeseci, redovni studijski program

Bodovi: 87 ECTS bodova

Dodijeljena diploma: magistar inženjerstva u logistici i upravljanju lancem opskrbe sa Sveučilišta u Zaragozi (vlastita diploma/formación permanente) i diploma o diplomskom studiju logistike i upravljanja lancem opskrbe na MIT Global Scale Network

Tko se treba prijaviti

Raznolikost u studentskom tijelu važna je karakteristika magistarskog studija MIT-a iz lanca opskrbe. Iako se od kandidata očekuje da imaju sposobnost analitičkog razmišljanja, ne moraju imati dodiplomski studij inženjerstva. Pozivamo studente svih smjerova da se prijave. Osim obrazovanja, relevantno radno iskustvo uvelike utječe na odluku o prijemu. Pogledajte ZLOG profile studenata akademske godine 2022.-2023.

Financiranje

ZLC nudi program financijske pomoći u suradnji s Ibercaja Banco S.A. za studente svih nacionalnosti. Ovo su glavne karakteristike kredita:

-Kredit pokriva do 70% preostalog iznosa školarine s počekom od 1 godine

-Kompatibilno sa ZLC stipendijama

-Nema kazne za prijevremenu otplatu ili otkazivanje

Svi kandidati moraju prethodno biti primljeni u program ZLOG.

Stipendije

Logistički centar Zaragoza dodjeljuje stipendije kroz svoj samofinancirajući program stipendiranja MIT Zaragoza ili preuzmite letak kako biste saznali više o svim dostupnim stipendijama:

-Pokrovitelj: ZLC

-Umanjenje školarine: 25%, 50%

Rokovi:

-I kolo 31.03.2023. godine.

-II kolo 05.06.2023. godine.

Izvor: Više informacija – Službena stranica OVDJE.