11 stvari koje dokazuju da ste odlične u “KREVETU”…

Suprotno popularnom vjerovanju, ne morate poznavati 52 “poze” koje možete naučiti iz raznih knjiga ili erotskih filmova. Predstavljamo vam 11 stvari koje dokazuju da ste odlični u krevetu:

11. Nikada ne osuđujete: “Bilo da ste upravo čuli fantaziju svog partnera ili ste shvatili koja je vaša, važno je biti otvoren prema različitim željama i potrebama partnera”, kaže ljubavni terapeut Ian Kerner.

On savjetuje da ostavite po strani svoje osude i da više osluškujete svoje tijelo, odnosno što vas privlači kod partnera (i obrnuto). Možda ćete otkriti neke vrlo interesantne stvari koje će unaprijediti vaš odnos.

10. Inovativni ste: Mi vidimo kauč, dok vi vidite odličan oslonac za doggie pozu. Ili mi vidimo grudnjak, dok se u vašoj glavi javila odlična ideja za igre (čitaj: vezivanje) u krevetu.

“Biti kreativan i stalno tražiti nove načine koje mogu začiniti “odnos” je ono ključno što osobu čini odličnim ljubavnikom u krevetu”, kaže ljubavna terapeutkinja Pepper Schwartz, autorica knjige “The Surprising Secrets of Happy Couples”. Netko tko kaže “Hajde, skidaj se” ili “Hajde, odmah u ormar” ili nešto što je malo zanimljivije od uobičajenog, odlična je stvar u vezi.

9. Stalno mislite o “odnosu”: I ne mislimo samo pred spavanje ili kada ugledate onog tipa u vašoj teretani. “Odnos pored emocionalnog, ima i jak mentalni dio” – kaže Kerner.

Dakle, obratite pažnju kada imate senzualnu misao koja se slučajno javi tijekom dana i ne odbacujte je. Dopustite sebi da se osjećate s**si i promatrajte sve intrigantno što vas okružuje.

8. Stavljate tuđe potrebe iznad svojih: Razvijeni osjećaj suosjećanja u krevetu može vaš odnos podići na višu razinu. Ne predlažemo da se uvijek usredotočite na drugu osobu (na kraju krajeva, vaš o**azam je također bitan!)

Ali može biti odlično posvetiti se zadovoljenju partnera, s vremena na vrijeme. Možda je jutro omiljeno razdoblje kada vaš dečko voli “odnos” ili mu je omiljena misionarska poza, kojoj prethodi dobra i zanimljiva predigra? Važno je tretirati partnera onako kako biste željeli da on vas tretira. Obećavamo vam da će to donijeti odlične rezultate.

7. Probali biste sve (bar jednom): “Teško je biti dobar u krevetu ako samo radite ono što znate i ne želite ništa novo probati”, kaže Schwarz. Ne morate isprobati neke vratolomije, ali trebalo bi se fokusirati na zabavne stvari.

Ako vaš partner želi imati “odnos” u troje, a vi niste zainteresirani, onda je sasvim opravdano reći “ne”. Ali kada je riječ o novim trikovima, načinima i tehnikama, savjetujemo vas da uvijek budete raspoloženi za prakticiranje.

6. Uživate kada ste sami: Ne mislimo na gledanje filmova, već na vašu vaginu. Netko tko voli svoje tijelo i zna što čini dobrog ljubavnika u krevetu, uživat će više u “odnosu”.

Žene ponekad zaborave koliko je zabavna i ugodna masturbacija ili smatraju da će ih ona učiniti manje zainteresiranim za “odnos”, a upravo je suprotno. Isprobajte razne načine masturbacije, a ako primijetite da ste zanemarili svog partnera, pravo je vrijeme da mu pružite vizualan doživljaj, pozivajući ga da uživa u gledanju.

5. Imate samopouzdanja: Razmislite o najboljem “odnosu” koji ste ikada imali – najvjerojatnije je da je tada vaš partner bio strastven, entuzijastičan i zračio je se**epilom. Mi smo se spremni okladiti da nije brinuo o svom tijelu, pazio da su sva svjetla ugašena ili se žalio na svoj trbuh.

Rekli smo više puta i ponovit ćemo sada: Samopouzdanje je najse**i stvar koju možete posjedovati. Netko tko kaže “ja sam svakako uvijek se**i”, sigurni smo da vjeruje u te riječi.

4. Znate kad treba glasno uzdisati: Totalna opuštenost i u nekim trenucima puštanje glasa je ono što muškarci obožavaju. Na kraju krajeva, to je potvrda da rade pravu stvar. Muškarci vole da njihova partnerica tijekom “odnos” napravi malo buke.

Nisu uvijek sigurni što žene žele i da li uživaju, a upravo glasom ona im daje pravac kako i što da rade. Možete koristiti i fraze poput: jače, sporije ili točno tu.

3. Spontani ste: Kada smo pitali prave muškarce o najboljoj stvari koju žena može učiniti tijekom “odnos”, jedna stvar je definitivno bila favorit: preuzimanje uloge i neke nove, iznenađujuće i spontane stvari. Od buđenja i pružanja oralnog “odnosa” ili čekanja u krevetu u donjem rublju – zbog ovih malih stvari muškarci su u stanju odmah poludjeti.

2. Imate vitko tijelo: Istraživači su dokazali da je vitko i aktivno tijelo veliki afrodizijak za žene i da se održava na aktivnosti u krevetu. Vježbanje prija libidu i poboljšava izdržljivost, pomaže u podizanju samopouzdanja. Dakle, povećajte dužinu i težinu treninga.

1. U stanju ste nasmijati se sebi: Netko tko je odličan u krevetu može vidjeti zabavu i humor u svakoj situaciji, zato što bi s”odnos” trebao podrazumijevati dobro ispunjeno vrijeme.

Kako ljubavni stručnjak Logan Levkoff kaže: “Možda se ne možete sjetiti najjačeg o**azma koji ste ikada imali, ali sjetit ćete se trenutka kad ste pali s ruba kreveta, neugodnih zvukova ili lošeg položaja. Ako se možete nasmijati tim malim neugodnostima – to znači da ste jako dobri u krevetu.

cicimici.