“OVIM znakovima se ne može vjerovati – oni su najveći prevaranti horoskopa”…

Svet horoskopa prepun je raznolikih osobnosti, a među njima se kriju i neki lukavi prevaranti. Otkrivamo vam koji horoskopski znakovi imaju reputaciju najvećih prevaranata i kojem znaku ne možete verovatni ni pod razno.

Škorpija: Škorpije su poznate po svojoj tajanstvenosti i manipulativnom karakteru. Oni su majstori skrivanja svojih pravih namera i mogu vas lako prevariti.

Njihova emocionalna dubina može ih podstaći na neiskrene postupke kako bi postigli svoje ciljeve. Ako primetite sumnjive signale ili osetite da nešto nije u redu sa Škorpijom, bolje je biti na oprezu.

Blizanci: Blizanci su poznati po svojoj dvojakoj prirodi. Oni su majstori pretvaranja i mogu se prilagoditi različitim situacijama. Njihove komunikacijske veštine su izuzetne, ali ponekad koriste svoju moć govora kako bi izvrnuli istinu. Ako se nađete u društvu Blizanaca, budite oprezni i proverite njihove namere.

Ribe: Iako su Ribe poznate po svojoj osetljivosti i saosećajnosti, ponekad mogu da budu sklone da sakrivaju svoje prave namere. Njihova sklonost fantaziranju i beg od stvarnosti mogu ih dovesti do prevara.

Ponekad će Ribe koristiti svoju saosećajnu prirodu kako bi zadobile poverenje drugih ljudi, a zatim će iskoristiti tu situaciju u svoju korist. Budite oprezni ako steknete utisak da vas Riba „mota oko malog prsta“.

Vaga: Iako Vage obično nastoje da održavaju ravnotežu i mir, ponekad mogu da budu vrlo lukave. Njihova sklonost izbegavanja sukoba i neodlučnost mogu ih dovesti do neiskrenih postupaka.

Vage će ponekad izbegavati suočavanje s istinom i možda će se pokušati da izvuku iz neprijatnih situacija koristeći lukave metode. Budite oprezni ako se nađete u situaciji u kojoj Vaga pokušava da manipuliše vama.

Piše: Index.hr.