ASTRO ČETVRTAK: Jarčevi pripazite na previše kalkulisanja u komunikaciji s osobom koja vam se sviđa, Ribe neki sitni troškovi koje niste planirali mogu vam na kratko pokvariti raspoloženje…

Kakav vam dan donosi – ko će se suočiti s izazovima oko propuštenih poslovnih prilika, a ko će uživati u predivnom popodnevu sa svojim partnerom, zvezde vam otkrivaju!

OVAN: Iznenada se čini da su se mnoge stvari otvorile i pokrenule. Imate osećaj da ste prekinuli prepreku koja vas je sprečavala u ostvarivanju vaših ciljeva. Danas vam stižu dobre vesti i obećavajuće informacije. U emotivnom segmentu stvari su bolje nego inače.

BIK: Izgleda da su uzbuđenja proteklih dana i svi događaji poremetili vašu svakodnevicu, ostavljajući vas iscrpljenima. Ako možete, odvojite više vremena za sebe kako biste se odmorili. Osećate teret zahteva vašeg partnera.

BLIZANCI: Današnji dan donosi turbulencije i promene u planovima. Nemojte biti nervozni zbog nepredviđenih situacija, već se trudite da ne prenesete tu napetost na kolege, posebno ne na vašeg emotivnog partnera.

RAK: Ponovo se osećate uhvaćeni u poslovnu rutinu. Vaše raspoloženje varira, stoga budite oprezni u komunikaciji sa značajnim osobama. Ponekad je bolje povući se iz razgovora nego stvoriti nesporazum. Takođe, osećate neraspoloženje i u emotivnom aspektu.

LAV: Stičete utisak da ste nepobedivi i da vam niko nije potreban, da ste sami dovoljni i da vam je uspeh zagarantovan. Važno je ceniti svoje uspehe, ali nemojte se previše zanositi i zaboraviti obaveze koje ste obećali.

DEVICA: Tokom dana ćete pokazivati tendenciju ka zatvorenosti u različitim odnosima, kako poslovnim tako i emotivnim. Važno je da ne budete previše tvrdoglavni u svojim stavovima, jer i dalje trebate podršku drugih, a preterana tvrdoglavost bi mogla narušiti vaše šanse. Od svog emotivnog partnera očekujete veću posvećenost vašim željama i planovima.

VAGA: Postoji mogućnost da ćete primetiti propust u vezi s važnom obavezom i posvetiti se rešavanju tog problema. Danas biste mogli da upoznate osobu koja će ostaviti dubok utisak na vas. Pre nego se prepustite zaljubljivanju na prvi pogled, pažljivo razmislite da li su vaša očekivanja realna.

ŠKORPIJA: Smirenost, organizacija i brza reakcija su ključne osobine za uspešno savladavanje današnjih poslovnih izazova. Ne dozvolite da vas ometaju spoljne okolnosti, već se fokusirajte isključivo na ono što je vaša lična prioriteta. Vaš partner može biti zahtevan i time vam dodatno stvoriti opterećenje.

STRELAC: Izuzetno vam je važno ostaviti snažan utisak tokom razgovora s nekim. Imate visoka očekivanja od tog razgovora i verovatno ćete biti zadovoljni ishodom. Očekuje vas zanimljiv susret s osobom koja vam se dopada, mada će se verovatno zadržati na prijateljskom nivou.

JARAC: Odluke o budućim koracima zahtevaju pažljivo razmatranje. Možda ćete želeti da uključite još jednu osobu u svoje planove, ali imate svoje sumnje. Preporučljivo je da razgovarate, jer će vam verovatno biti drago zbog načina na koji ta osoba razmišlja. Pripazite na previše kalkulisanja u komunikaciji s osobom koja vam se sviđa.

VODOLIJA: Danas se možete snaći u svakoj situaciji koja iskrsne. A budite sigurni da će ih biti, jer je dan vrlo promenljiv, a ljudi oko vas naelektrisani. U emotivnom segmentu imate osećaj da vas emotivni partner ili osoba koja vam se dopada, koristi za svoje ciljeve.

RIBE: Danas ćete se usmeriti samo na posao. Sklonili ste sve distrakcije, povukli se i zakopali u obaveze. Nećete biti naročito raspoloženi ni za komunikaciju ili susret sa emotivnim partnerom. Neki sitni troškovi koje niste planirali mogu vam na kratko pokvariti raspoloženje.

Autor horoskopa: Olga Savić

Izvor: Prva.rs