ASTRO ČETVRTAK: Ribe danas uspevate da postignete i završite sve ono što ste isplanirali, iako će vam misli često biti okrenute na drugu stranu, Bikovi DANAS nećete pronaći zajendnički jezik sa partnerom …

Danas nekome dan može biti izrazito produktivan, dok će nekome biti prilično naporan – zavisi kome su zvezde naklonjene…

OVAN: Sa malo više strpljenja i tolerancije, danas može biti produktivan dan za vas. Postoji mogućnost intenzivnije komunikacije sa poslovnim partnerima, možda čak i kraći put. Otvorite se i pokažite zainteresovanost za osobu koja vas podstiče.

BIK: Danas bi bilo dobro da privedete kraju situacije u poslovnom segmentu koje vas već nekoliko dana pomalo opterećuju. Nemojte razvlačiti poslove koje morate obaviti. Možda će vam teže ići uspostavljanje zajedničkog jezika sa partnerom.

BLIZANCI: Potrudićete se da mnogo toga izdefinišete i razjasnite, kako u poslu tako i u odnosima sa drugima. Uglavnom ćete uspevati da uspostavite zadovoljavajuću komunikaciju. Emotivno, možda kasnite sa obećanjima prema voljenoj osobi i ona će vam to zameriti.

RAK: Danas možete pronaći prave reči i povući odlične poteze kada je komunikacija sa saradnicima u pitanju. Pazite da ne preterujete sa zahtevima i sve će biti u redu. U emotivnom segmentu, pokušajte pronaći ravnotežu sa partnerom jer ga svojim postupcima možete zbuniti.

LAV: Verujete da nije pravi trenutak da se oslanjate na druge, i verovatno ste u pravu. Tuđa razmišljanja i saveti sada vam mogu samo zakomplikovati situaciju. Što se tiče emotivnog segmenta, možda imate priliku za flert koji želite da sakrijete od radoznalih očiju.

DEVICA: Imate osećaj da poslovni saradnici ili nadređeni od vas zahtevaju nešto što je teško izvodljivo. Možda drugi imaju više poverenja u vaše sposobnosti nego što vi sami imate. Što se tiče emotivnog segmenta, postupci voljene osobe izazivaju nezadovoljstvo u vama.

VAGA: Danas budite oprezni u poslu i postavite se primereno situaciji, izbegavajte zahtevati previše. Pratite dešavanja. Emotivno, sve više se uplićete u jednu priču, komunikacija se širi i to vam prija.

ŠKORPIJA: Dešavanja na poslu su intenzivna i promenljiva, ali uspevate se dobro snaći. Ipak, ne oslanjajte se previše na trenutne dogovore. U emotivnom segmentu, čekate pravi trenutak da se pokrenete prema nekoj osobi.

STRELAC: Iako ste uspostavili dobar odnos sa nekim ljudima i napravili korektne dogovore, budite oprezni i sačekajte da vreme pokaže. U emotivnom segmentu, vaš partner ponekad jako iscrpljuje svojim zahtevima.

JARAC: Obaveze vam oduzimaju puno vremena. Pregledajte svoj rad jer su vam se možda potkrale greške. Emotivno, razmišljate o pravcu u kojem se odvija vaš odnos sa osobom koja je nedavno ušla u vaš život.

VODOLIJA: Iako se trudite da izađete u susret onima sa kojima sarađujete, očigledno je da postoji neki nesklad i nerazumevanje, koji će povremeno izbijati. Spremite se za naporan radni dan. Emotivno – ostvarili ste jači kontakt sa osobom koja vam se dopada.

RIBE: Danas uspevate da postignete i završite sve ono što ste isplanirali, iako će vam misli često biti okrenute na drugu stranu. Potreba da se opustite i date sebi na volju može rezultovati većim troškovima. Emotivno – porast ljubavi i optimizma u partnerstvima.

Autor horoskopa: Olga Savić

Izvor: prva.rs