DNEVNI HOROSKOP ZA 03.08.2023.

Ovo je dnevni horoskop za 03. avgust 2023. godine.

OVAN

Posao: Dugo ste marljivo radili kako biste postigli uspeh, koji će uskoro stići. Danas ćete napraviti izvanredan rezime.

Ljubav: Emotivno stanje nije trenutno posebno izraženo, ali zahteva određenu dozu strpljenja i uskoro će se stvoriti povoljna situacija.

Zdravlje: Očekujte dobar dan.

BIK

Posao: Vaša posvećenost detaljima otvara vam nove poslovne prilike. Iako ste u osnovi dobro raspoloženi, primetno je nešto jače nestrpljenje.

Ljubav: Imate utisak da vas partner nedovoljno sluša i da se javljaju nesuglasice zbog sitnica koje stvaraju dodatne probleme.

Zdravlje: Nemojte forsirati treninge.

BLIZANCI

Posao: Važna prilika se otvara pred vama, ali zahteva posebnu pažnju. Imate osećaj da se dešavaju bitne stvari u vašem profesionalnom životu.

Ljubav: Niste osoba koja će pobeći kada se pojave izazovi. Verujte svom osećaju, jer ste sada s pravom osobom i na pravom mestu.

Zdravlje: Čuvajte se u saobraćaju.

RAK

Posao: Ako se bavite privatnim poslom, razmislite o proširenju saradnje sa dugogodišnjim prijateljem. To može biti dobra poslovna prilika.

Ljubav: Niste u lošoj vezi, ali ponekad se osećate umorno zbog zanemarivanja nekih sitnih detalja koji stvaraju napetost između vas i partnera. Trenutno je prisutna povećana napetost.

Zdravlje: Mnogi detalji vam trenutno ne idu najbolje od ruke.

LAV

Posao: Osećate potrebu za većim tempom rada i angažovanja, ali istovremeno imate i dozu skepticizma prema nekim detaljima u vašem trenutnom poslu.

Ljubav: Želite da privučete pažnju posebnim gestovima. Potrebna vam je više podrške nego inače, ali partner ovog puta deluje sebično.

Zdravlje: Imate problema sa stomakom.

DEVICA

Posao: Prihvatite izazov dana, ali budite otvoreni za moguće promene jer stvari nisu uvek onakve kakve se čine na prvi pogled.

Ljubav: Nemojte zanemariti važne detalje u partnerskom odnosu, jer verujete da je život jedan i da promene mogu uticati na ambijent. Trenutno je važno održavati harmoniju.

Zdravlje: Budite pažljivi u izboru hrane.

VAGA

Posao: Razmišljate o partnerstvu, ali osjećate da još nije pravo vrijeme za to. Želite pronaći bolje opcije, ali istovremeno niste posebno uzbuđeni oko bilo čega što zahtijeva vašu pažnju.

Ljubav: Vaše želje se ispunjavaju bez rezerve. Uživate u trenutnom ambijentu samoće i želite da tako ostane bar za sada.

Zdravlje: Stanje vašeg zdravlja je solidno.

ŠKORPIJA

Posao: Odlučujete ostaviti iza sebe trenutne radne uslove i probleme, jer vjerujete da vrijeme ima prolazni karakter. Fokusirate se više na lični razvoj.

Ljubav: Osjećate povećani entuzijazam i ne prigovarate zbog trenutnih okolnosti u vezi. Imate jaku želju za uspjehom, ali trenutno tempo diktira vaš partner.

Zdravlje: Brinete o svom zdravlju i unosite dovoljno vitamina.

STRELAC

Posao: Ponašate se opušteno u kritičnim situacijama i ne žalite se na trenutne uslove rada, koliko vam je bitna poslovna prilika, koju podržavate.

Ljubav: Isuviše ste iskreni prema lošim ljudima. Ovaj put pravite paralelu i povlačite se u svoj svet mašte. Tamo se osećate sigurno.

Zdravlje: Pojačana glavobolja.

JARAC

Posao: Kada su u pitanju pojačana intuicija na polju posla možete biti skloni da je pojačavate već neko vreme pa utom i bolje solucije da prihvatite.

Ljubav: Postavljate se odvažno prema partneru i u takvom ambijentu želite da ostanete već neko vreme. Ne želite da vam se odvuče fokus sa bitnih poslovnih aktivnosti.

Zdravlje: Pazite se oštrih predmeta.

VODOLIJA

Posao: Pokazujete entuzijazam, koji niste odavno osećali. Imate na umu mnogo bolju soluciju, ali stvari ne otežavate svojim trenutnim stavom, koliko se uviđa pojačana doza racija.

Ljubav: Očekujete princa na belom konju, ali ta slika nije izmišljena i vi ne radite neke stvar uzalud. Sve ima svoju svrhu, pa se vodite odličnom energijom.

Zdravlje: Očekujte odličan dan.

RIBE

Posao: Pojačano polje finansija je u redu i imate svoje prohteve, pa se očekuje veći novčani izdatak na vašu kupovinu ovaj put.

Ljubav: Emotivna slika koju imate je nešto što ste mogli tek samo da poželite. Osećate se sjajno i dovoljno zaljubljeno.

Zdravlje: Raspoloženi ste.

Izvor:luftika.rs