ASTRO NEDELJA: Vodolije tokom današnjeg dana je sigurna nervoza, jer kao da se svi sa kojima dolazite u kontakt takmiče u saopštavanju loših vesti,Škorpije moguće je da ćete se osećati pritisnutim i pokušavati se opravdati ili izvući iz situacije…

Otkrijte kome će se zvezde osmehnuti poslednjeg dana ove nedelje.

OVAN: Danas je moguće da nećete uspeti da ostvarite sve što ste planirali, zbog okolnosti na koje ne možete uticati. Nervoza i razdražljivost se pojačavaju, što može uticati i na odnos s partnerom.

BIK: Primetili ste da je partner nervozan ovih dana. Pokušajte da ne pridodajete dodatni stres njegovom raspoloženju. Izbegavajte prebacivanje za stvari koje znate da ga posebno iritiraju.

BLIZANCI: Nervoza se širi oko dece, obaveza i dogovora s prijateljima. Svi vam idu na živce, ali morate se snaći. Srećom, popodne vam ostavlja više vremena za sebe.

RAK: Današnji fokus je na provodu, dobrom raspoloženju i partneru. Želite da se posvetite onome što volite. Samo pripazite na troškove.

LAV: Porodični segment i planovi mogu doneti tenziju i probleme danas. Možda se nećete složiti sa ukućanima, ali pokušajte smiriti situaciju i tražiti rešenja.

DEVICA: Dogovor koji ste imali sa prijateljima može se pokazati problematičnim. Finansijski momenat ili loše zdravstveno stanje mogu biti uzrok, što vas prisiljava da odustanete. Danas nećete biti u najboljem raspoloženju ni za svojeg emotivnog partnera.

VAGA: Danas bi bilo idealno da svi uzajamno podržavaju jedni druge. Pokušajte i vi pružiti isto razumevanje drugima. Situacija može biti napeta, posebno u emotivnom segmentu, ali ne dozvolite da neraspoloženje preraste u svađu.

ŠKORPIJA: Nervoza i napetost mogu vas preplaviti danas. Pazite na izbor reči i komunikaciju s drugima, jer postoji mogućnost da reagujete burno. Moguće je da ćete se osećati pritisnutim i pokušavati se opravdati ili izvući iz situacije.

STRELAC: Morate odlučiti gde vam je prioritet – kod voljene osobe ili kod prijatelja. Vaša voljena osoba može primetiti vašu veliku zainteresovanost za interakcije s osobama suprotnog pola na društvenim mrežama. Izbegavajte da provocirate partnera svojim postupcima.

JARAC: Vi biste na jednu stranu, porodične obaveze zahtevaju od vas da budete na drugoj….sve u svemu, dan kada ćete morati da jurite pokušavajući da završite sve ono što ste planirali. Nervoza stoji, pa je bitno da ne kvarite odnose sa ljudima koji su vam bitni.

VODOLIJA: Tokom današnjeg dana je sigurna nervoza, jer kao da se svi sa kojima dolazite u kontakt takmiče u saopštavanju loših vesti. Sve vas ovo iritira i najradije biste pobegli. Možda bi bilo najbolje da uzmete vreme za sebe i pokušate da se opustite i relaksirate.

RIBE: Dosta strasno raspoloženje i ovo bi vreme bilo najbolje provesti sa voljenom osobom. Danas možete potrošiti više nego što ste planirali i dovesti sebe u situaciju da se kajete zbog toga. Ipak, izvesno je da ćete se provesti više nego dobro.

Autor horoskopa: Olga Savić

Izvor: Prva.rs