ASTRO PETAK: Ovnovi danas na poslu se možete suočiti s nekim zahtjevnijim situacijama koje će zahtijevati veću pažnju, Device nevoljne u komunikaciji sa partnerom …

Kakav dan vas očekuje? Tko će se brinuti zbog financijskih troškova, a tko će s veseljem iščekivati večernje druženje s prijateljima?

OVAN: Danas na poslu se možete suočiti s nekim zahtjevnijim situacijama koje će zahtijevati veću pažnju. U vašem emotivnom odnosu mogu se pojaviti tragovi ljubomore. Možda vašem partneru smeta nešto što vi doživljavate kao neobaveznu komunikaciju.

BIK: Imate puno posla pred sobom, ali vaša energija je dovoljna da se suočite sa svime. Želite dokazati sebi i drugima, stoga ćete se dodatno potruditi. Postoji netko tko vas potiče da mu se otvorite, ali istodobno ne želi otkriti važne stvari o sebi. Ova situacija vas intrigira.

BLIZANCI: Budite oprezni kako ne biste doživjeli gubitke zbog nepromišljenosti ili neodgovornosti. Također, obratite pažnju na svoje suradnje jer se može pojaviti nesuglasica. Prema voljenoj osobi se ponašate distancirano i nedostaje vam dobre volje u odnosu.

RAK: Moguće je da ćete se morati posvetiti problemu na poslu koji ste do sada izbjegavali. Ne možete očekivati da će to biti lako rješenje, jer je očigledno da će zahtijevati vašu punu pažnju. Osjećate nelagodu zbog nekih situacija s voljenom osobom, ali ne znate kako joj skrenuti pažnju na to.

LAV: Osjećate se pod pritiskom kad je riječ o poslu, a dodatno vas smetaju ljudi koji svojim ponašanjem i upadicama ometaju vašu koncentraciju. Pokušajte se fokusirati na prioritete. U emotivnim odnosima primjećujete ponavljanje loših situacija.

DEVICA: Sve ide izuzetno sporo i frustrira vas. Na sve to, kolega ili poslovni suradnik je u posljednjem trenutku promijenio mišljenje o jednom poslu, što vam je donijelo razočaranje. Niste raspoloženi za susrete ni komunikaciju s emotivnim partnerom.

VAGA: Osjećate nervozu i pritisak danas, što otežava poslovne okolnosti i odnose s kolegama i suradnicima. Imate osjećaj da se s nekim ljudima nikako ne možete uskladiti, bez obzira koliko se trudili. Također, primjećujete nervozu i u odnosu s emotivnim partnerom.

ŠKORPIJA: Nepovoljan dan je pred vama, prvenstveno zbog toga što se možete iznervirati. Moguće je da je u pitanju papirologija koja je odjednom počela da koči, ili su do vas došle informacije koje su vas iznervirale. Emotivno – pojačana svadljivost.

STRELAC: Opterećeni ste nekim dešavanjima koja remete vašu koncentraciju i odvlače vam pažnju. Moguće je da niste vi direktan učesnik, ali će se ovo odraziti i na vas. Uznemireni ste zbog toga što partner najavljuje da mora da ozbiljno porazgovara sa vama.

JARAC: Neko vas je doživeo kao suparnika i tako se i ponaša, takmičarski. Smatrate da tome svakako nije mesto u radnoj sredini i pokušavaćete da skrenete pažnju toj osobi. Iskreno, ne bih rekla da će od toga biti bilo kakve vajde. Bolje zanemarite ovakvo ponašanje.

VODOLIJA: Danas vas čeka bitan razgovor ili sastanak, ali daleko od toga da mislite da ste spremni na to. Trudićete se ako možete da ovo odložite, jer osećate da niste dovoljno dobro izanalizirali sve niti se pripremili kako treba. Malo nervoze u emotivnim odnosima.

RIBE: Pri kraju ste velikog posla i osećate da ste na izmaku snaga. Ipak, još uvek vas drži to što znate da će priznanje ili materijalna nadoknada za ovo biti vredni truda. Opterećeni ste time što vas partner pritiska da se susretnete, a vi nemate snage niti volje za to.

Autor horoskopa: Olga Savić

Izvor:prva.rs