ASTRO SUBOTA: Škorpije imate dobar plan, ali čini se da danas neće ići kako ste zamislili, pogotovo ako je plan vezan za osobu koja vam se dopada, Ribe će ove subote RAZMIŠLJATI o jednoj osobi ….

Otkrijte što vam astrologija predviđa za današnji dan…

OVAN: Završili ste radnu nedelju ili vam je ostao još samo ovaj dan da odradite. Nema razloga za nervozu! Ako se unapred nervirate, opustite se i budite zadovoljni što ste uspešno izgurali jednu napornu sedmicu. Sada se posvetite nekim životnim radostima.

BIK: Danas ste odlučili da obavite poslovne obaveze i sastanke, iako je subota. Možda je to bio dobar izbor jer ste uspešno sklopili dogovor sa poslovnim saradnikom. Možda ste napravili pametan potez što ste iskoristili ovaj dan za to.

BLIZANCI: Danas deluje da su svi fokusirani na posao, pa ste i vi rešili završiti ono što ste ostavili nedovršeno zbog manjka vremena u prethodnim danima. Nakon toga, možete se opustiti sa voljenom osobom ili prijateljima i dodatno ulepšati ovaj dan.

RAK: Ovo je pravi trenutak da napravite prvi korak u dogovoru, bez obzira da li je u pitanju poslovna ili emotivna situacija. Vaša inspiracija i dobro raspoloženje prenose se na komunikaciju sa osobom koja vam je važna.

LAV: Dobili ste informacije koje se ne uklapaju u trenutno stanje u poslovnom segmentu. Osećate se opterećeno što unatoč vašem trudu neke stvari niste uspeli završiti. Shvatite da trenutne okolnosti diktiraju tempo koji vam je sporiji nego što biste želeli.

DEVICA: Zahvaljujući malo pomoći i ubeđivanja, uspeli ste dobiti priliku da ispravite grešku koju ste napravili u prethodnim danima. Osećate olakšanje, a treba napomenuti da se ovo može odnositi i na poslovnu i na emotivnu tematiku. Na kraju se sve dobro završilo.

VAGA: Možda imate neki posao, ali pokušavate ga odložiti. Ako ne možete izbeći obavezu, verovatno ćete joj posvetiti minimum vremena. Postoji plan za izlazak sa nekim ljudima, ali trudićete se da to bude brzo.

ŠKORPIJA: Imate dobar plan, ali čini se da danas neće ići kako ste zamislili, pogotovo ako je plan vezan za osobu koja vam se dopada. Bez obzira na to što se možda ljutite, druga strana danas neće moći posvetiti puno vremena. Možda se pojavi, ali samo na kratko.

STRELAC: Svesni ste da trebate neke stvari promeniti, kako u poslovnom tako i u emotivnom segmentu, ali niste sigurni kako to učiniti. Opterećujete se previše i pokušavate kontrolisati nešto što trenutno nije u vašoj moći.

JARAC: Danas je potrebno da budete prisutni na više strana i pitanje je kako ćete sve to uskladiti. Jednom članu porodice je potrebna vaša pomoć i verovatno ćete se najpre usmeriti na to. Nakon toga, sledi ostvarenje ličnih planova, možda dogovor sa prijateljem.

VODOLIJA: Ono što ne stignete da uradite u toku radne nedelje, morate da završavate za vikend. Neki vaši planovi o izlasku mogu biti pokvareni, ne zbog toga što vi nećete naći vremena (uvek ima vremena za zabavu) već zbog nemogućnosti druge strane.

RIBE: Ribe su u emotivnom usponu, u razmišljanju o osobi koja im je bitna I ne mogu da funkcionišu kako treba i da daju svoj maksimum. Toliko vas je ponela jedna priča da jedva čekate njen nastavak. Odlično vreme i za emocije i za strast.

Autor horoskopa: Olga Savić

Izvor:Prva.rs