ASTRO UTORAK: Blizanci danas postoji mogućnost da lako završite jedan zadatak, Vodolije slabo razumevanje danas između vas i voljene osobe…

Dan osmog avgusta (08.08.) će biti izuzetno dinamičan za većinu horoskopskih znakova. Dok će neki biti obasjani srećom, drugi će trebati biti pažljivi!

OVAN: Danas ste malo nepripremljeni u suočavanju s onim što se odvija. Vaša očekivanja od drugih mogu dovesti do neugodnih iznenađenja kad shvatite da se neki dogovori ne poštuju. Usporedo s tim, pokušavate da rešavate nastale situacije. Emotivna nestabilnost je prisutna.

BIK: Stižu informacije koje nisu baš prijatne. Potrebno je da prilagodite svoje planove iako to trenutno nije ono što želite. Kako dan bude odmicao, teret obaveza će postajati sve teži. Ipak, nastojat ćete pronaći vremena za voljenu osobu.

BLIZANCI: Danas postoji mogućnost da lako završite jedan zadatak. No, nedostaje vam podsticaja i energije, jer ste umorni od svega što se događa. Također, pravo je vrijeme da sredite nesporazume ili neslaganja s osobom koja vam je bitna.

RAK: Premalo pažnje posvećujete obavezama i onome što morate obaviti. Vaše misli su više usmjerene prema osobnim emotivnim događajima. Iako vaši problemi ili ljubavni trenuci nisu zanemarivi, ne smijete zaboraviti na svoje obveze.

LAV: Primijetit ćete da komunikacija ne ide glatko. Preporučujem da ne odustanete od važnog razgovora, već ga provedete danas, jer budući period nije idealan. Vaš emotivni partner može biti malo nervozan, a vi također lako reagirate na sve.

DEVICA: Budite pažljivi u današnjoj komunikaciji s drugima. Nemojte biti zatvoreni niti se fokusirati samo na svoje viđenje priče. Umjesto toga, budite otvoreni za prijedloge i sugestije. Izbjegavajte prebacivanje partneru onoga što i sami radite. Pokušajte biti objektivniji.

VAGA: Ovo je povoljan trenutak da prihvatite nečiju ponudu. Možda ćete imati nekoliko kolebanja, ali važno je da je to trenutačno najbolje za vas. Iako je vaše raspoloženje možda malo tmurnije, ne dozvolite da vam stvari izgledaju gorim nego što zapravo jesu. Unesite više vedrine u odnos sa partnerom.

ŠKORPIJA: Nemojte čekati da se situacije same riješe, već budite aktivni. Ako prepustite drugima da vode, mogli biste ostati izvan dešavanja. U odnosu sa voljenom osobom, izbjegnite dopuštanje da se među vama uvuče tišina.

STRELAC: Pokušajte ostati prisebni, čak iako vas zamaraju razmišljanja. Bolje je sada ne donositi brze odluke nego djelovati impulsivno samo da biste se brzo riješili problema. Pričekajte da vidite u kojem smjeru se situacija razvija. Nemojte se povlačiti iz komunikacije s partnerom.

JARAC: Još jednom ste prešutjeli nešto kako biste održali korektne odnose na poslu. No, ovaj put to vam može teže pasti. Čekate svoj trenutak da nekim ljudima kažete što zaista mislite o njima. Imajte na umu da neki vaši postupci možda idu predaleko, što se partneru ne sviđa.

VODOLIJA: Znate da vam neki saradnici i kolege ne žele loše, pa ćete uspeti da pređete preko njihovih neodmerenih izjava. Ipak, moraćete da prokomentarišete da takvu vrstu ponašanja više nećete tolerisati. Slabo razumevanje danas između vas i voljene osobe.

RIBE: Neko vas ubeđuje da biste trebali da promenite način ponašanja ili stavove prema kolegi, saradniku. Uzmite ovo u obzir i razmislite, jer je rečeno sa najboljom namerom. Moguće je da drugi u ovom trenutku vide više od vas. Intenzitet sa voljenom osobom.

Autor horoskopa: Olga Savić

Izvor:prva.rs