DNEVNI HOROSKOP ZA 08.08.2023.

Ovo je dnevni horoskop za 08. avgust 2023. godine.

OVAN

Posao: Vaša trenutna finansijska situacija odražava vašu dosadašnju uspešnost, što je sasvim zadovoljavajuće.

Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Vodoliju, nemojte forsirati da doprete do srca te osobe onoliko koliko očekujete. Ovdje se oseća veća doza slobode nego što ste očekivali.

Zdravlje: Povremena nervoza može biti prisutna.

BIK

Posao: Imali ste dovoljno razloga da preispitate svoje poslovne aktivnosti i donesete odluke za novi početak. Neki od vaših dosadašnjih poslovnih poduhvata nisu donosili značajan profit.

Ljubav: Nemojte očajavati zbog osobe koja vam je okrenula leđa i nemojte pogoršavati trenutnu situaciju. Vrijeme je da neke stvari postavite drugačije kako bi se kockice bolje posložile.

Zdravlje: Primjećujete naznake depresije, obratite pažnju na svoje emocionalno stanje i potražite podršku ako je potrebno.

BLIZANCI

Posao: Zakazujete važan poslovni sastanak sa osobom koju cijenite. Želite da ovaj put sve ide dobro, stoga ćete obratiti pažnju na sitne detalje.

Ljubav: Ako još uvijek razmišljate o osobi iz prošlosti, razmislite o tome da se sada pripremite za nešto posebno i završite tu priču.

Zdravlje: Odlično.

RAK

Posao: Osjećate poveći pritisak i želite izbjeći veće propuste ovaj put. Ako vaši saradnici donose odluke bez konsultacija s vama, nećete posebno izgubiti prateći njihov stav.

Ljubav: Osjećate se odlično u prisustvu osobe o kojoj često razmišljate. Počnite razmatrati konkretnije detalje vezane za vaš odnos.

Zdravlje: Solidno.

LAV

Posao: Vaš iskorak u poslovnom smislu donosi mnogo bolje rezultate ovaj put. Osjećate se spremnije za suočavanje s nekim izazovima nego inače.

Ljubav: Karakter osobe pored vas nije na zadovoljavajućem nivou. Pokušajte biti dovoljno strpljivi s tom osobom.

Zdravlje: Osjećate pojačanu tenziju, obratite pažnju na svoje emocionalno stanje i pronađite načine za opuštanje.

DEVICA

Posao: Ako ste bili skeptični i niste razumjeli koncept koji vam se nedavno pružio, sada imate šansu za nešto konkretniju situaciju nego inače.

Ljubav: Imali ste dovoljno vremena da neke stvari postavite na konkretniji način između vas i partnera, ali vi ste izabrali nešto duži put.

Zdravlje:Primjećujete naglašenu hipohondriju. Pokušajte se opustiti i ne preuveličavajte zdravstvene brige.

VAGA

Posao: Pokušaj dominacije neće potpuno uspjeti, jer imate jaku konkurenciju na koju niste računali. Ipak, imate šansu da prevaziđete određene blokade.

Ljubav: Nije loša ideja da se dogovorite s jednim Rakom oko zajedničkog izlaska i pokažete se u najboljem svjetlu.

Zdravlje: Osjećate malu nervozu, pokušajte se opustiti i pronađite načine za smirenje.

ŠKORPIJA

Posao: Poniznost koju ne možete zaobići može vam otežati napredak ovaj put. Pokažite odlučniji stav i ne dopustite da vas ponese negativnost.

Ljubav: Ako ste sami, nemojte biti pesimistični i želite izgraditi jači odnos s osobom na koju samo mislite. Preduzmite konkretne korake prema tome.

Zdravlje: Volite sport i to vam može pomoći u održavanju zdravlja i raspoloženja.

STRELAC

Posao: Imali ste lošiji stav, kada je u pitanju novčana situacija i ne želite da vam se ponavljaju slične greške od ranije već preduzimate odlučujući korak.

Ljubav: Volite igre zavođenja pa se sa takvim stavom danas vodite. Neće izostati neko iznenađenje ovaj put.

Zdravlje: Nemate veće tegobe, ovaj put.

JARAC

Posao: Niste dovoljno toga završili na vreme i to se nakupilo ispod tepiha. Morate da budete svesni da se to mora počistiti na vreme, a to je u narednom periodu zadatak broj jedan.

Ljubav: Ukoliko ste se zaljubili u jednog Raka ili Lava, moraćete da pazite šta pričate, jer jačina vaših reči je izuzetno jaka.

Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.

VODOLIJA

Posao: Pokazujete dozu skepticizma i ne želite da načinite prvi korak u onome u šta trnutno verujete kao izlazna situacija.

Ljubav: Ne žalite se na trenutni ljubavni status koliko se uviđa vaš osećaj inferiornosti za svaki pokušaj koji može da vam se desi u narednom periodu.

Zdravlje: Odlično.

RIBE

Posao: Pokazujete pozitivan stav i ne ustručavate se da pokrenete konkretne stvari u svom poslovnom portfoliju. Imate odlične poslovne ideje ovaj put.

Ljubav: Ne marite za partnerove lošije stavove u većoj meri i ne želite da protežirate nešto od ranije, jer smatrate da je neko sa razlogom bivši.

Zdravlje: Nesanica.

Izvor: luftika.rs