Vage, Škorpije, Lavovi i Ribe suočavaju se s izazovima do jesenskog preporoda – Uzburkani putevi ljubavi ….

Prema astrolozima, do kraja ljeta 2023. godine neki znakovi Zodijaka očekuju buran ljubavni život, ispunjen emocijama, strašću i pozitivnom energijom.

Oni koji su proveli ljeto sami imaju priliku da tokom jeseni upoznaju osobu s kojom će se zaljubiti i upustiti u romantičnu bajku.

Astrolozi navode 3 horoskopska znaka koja od 22. septembra mogu pronaći srodnu dušu:

Vaga:
Početkom septembra Vage će doći do prekretnice. Moguće je da će prekinuti vezu koja im je donosila samo probleme i razočaranja. Vreme je da se oslobode toksičnih emotivnih obrazaca.

Međutim, neće dugo biti same – na jesen će se u njihovim srcima pojaviti nova iskra ljubavi.

Škorpija: Škorpije će nekoga sresti na zabavi ili proslavi. Moguće je da će se već na prvi pogled pojaviti jaka osećanja. To je neko koga će moći prepoznati u masi, neko ko će im osvojiti srce već nakon prvog razgovora.

Prepustite se ljubavi!

Lav: Lavovi bi trebalo da prestanu da vide u svakome koga sretnu objekt obožavanja. Zvezde im savetuju da se opuste i otvore za ljubav, a sama sudbina će im doneti pravu osobu.

Ta osoba nije daleko, samo treba da veruju da će se njihov susret dogoditi.

Ribe: Ribe će imati novi pogled na ljude iz okruženja, kao i drugačiju perspektivu kada je reč o ljubavi. Moguće je da će započeti romansu sa prijateljem ili osobom koju poznaju iz prošlosti. Otkriće novo lice te osobe, imat će osećaj kao da je godinama pored njih bio neko pravi, a oni tek sada to otkrivaju.

Oslobodite se strahova, prepustite se svojim emocijama i ispunite svoje želje.

Izvor: luftika.rs