Od 9. avgusta započinje emotivna turbulencija: Raskidi i “afere” uzdrmavaju ova 2 znaka …

Narednih nekoliko mjeseci, emotivni odnosi i posao će biti obilježeni željom za eksperimentiranjem, raskidima, aferama, flertom te potrebom za slobodom koja se teško obuzdava.

Ovo ljeto donosi posebne tranzite Venere i Urana, što će rezultirati dinamičnim odnosima, neočekivanim situacijama i nekonvencionalnim partnerima, koji bi mogli drastično promijeniti vaš pogled na stvari.

Na dan 9. avgusta, kao i 29. septembra, odigrat će se ovaj značajan tranzit na 22. stepenu Lava. Posebno će ga osjetiti svi oni čija se planeta nalazi na istom stepenu u Biku, Škorpiji i Vodoliji, prema izvještaju Naj Žene.

Kvadrat između Venere i Urana ukazuje na izazove i prepreke u području ljubavi, kreativnosti i umjetničkih sposobnosti.

Važno je raditi na prevazilaženju straha od promjena i vezivanja u partnerskim odnosima. To je ključna lekcija ovog aspekta. Kada je ta lekcija naučena, ljubavni život će postati bogatiji i ispunjeniji.

Povećana želja za slobodom bit će izražena kako kod osoba u vezama, tako i kod slobodnih pojedinaca. To može dovesti do potencijalnih afera, flertova ili traženja drugih uzbuđenja.

Ako ste u zdravoj i stabilnoj vezi, ili imate partnera koji je otvoren za promjene, nema potrebe za velikim brigama. Moguće je da ćete započeti nešto novo i uzbudljivo.

Slobodni bi mogli da pronađu ekscentričnog i uzbudljivog partnera, koji se nikako ne uklapa u standarde okoline ili njih samih, a moguća je iznenadna afera i veza s prijateljem.

Ako i vi i vaš partner delite ista mišljenja i interesovanja možete biti sigurni da ćete se dobro slagati, ako pak imate konzervativnog partnera, veća je verovatnoća da izbiju problemi ili se upustite u aferu.

Naravno, ako veza već duže vreme ide u pravcu oslobađanja od konvencionalnih obaveza i načela, ovaj aspekt će biti samo okidač.

Što je vaš partner zahtevniji ili konzervativniji, veća je verovatnoća da ćete izazvati probleme ili imati aferu.

Ovaj tranzit donosi i nove šanse i iznenadne prilike, koje bi mogle da vas pogode kao grom iz vedra neba. Možete imati osećaj da hoćete da puknete i raspadnete i kao da ćete se razleteti u hiljadu komada.

Venera pod uticajem Lava želi ljubav, strast, uživanje, zabavu, dok Uran u Biku tera na promene.

Promenite nešto što radite rutinski, oživite svoju vezu, unesite neku dozu originalnosti i neobičnosti u ono što radite.

Nažalost, doći će do rušenja nekih veza i brakova, može doći do pobuna i na privatnom i na poslovnom planu, a nisu isključene ni masovne pobune na globalnom planu.

Nisu isključeni ni skandali i afere poznatih ljudi. Neke očekuje iznenadna trudnoća, neki će želeti da se potpuno predaju nekome ko je svoj i originalan i, pre svega, ima karakter, ko isto razmišlja i ko vas razume. Pronalazićemo osobe koje ne žele da robuju bilo kakvoj formi.

Zapitaćemo se zašto nismo ranije sreli onu pravu osobu, srodnu dušu koja slavi slobodnu ljubav i ne traži obaveze. No, treba biti oprezan, veze koje se započnu u ovom periodu mogu biti prolazne.

Za mnoge, ovo će biti vreme tajnih, skrivenih ljubavi, te će biti primorani da završe te veze i krenu prema inspiraciji koju donosi ljubav.

U svakom slučaju, avgust i septembar će biti sve samo ne dosadni.

Tokom tranzita kvadrata između Urana i Venere, neočekivani događaji ili osećaji mogu narušiti stabilnost romantičnih veza.

Povećana potreba za slobodom i nezavisnošću može rezultirati nedostatkom strpljenja i naglim odlukama. Mogli biste se osećati kao da ste dugo bili zarobljeni i sada težite da se oslobodite.

Moguće je da ćete osećati ograničenja okruženja, što vas može inspirisati da tražite novi posao, isprobate nešto potpuno novo ili radite pod drugačijim okolnostima.

Na kraju krajeva, avantura je jedan od vaših poziva ovih dana, koja vam može napuniti baterije i pomoći na više načina. Tokom ovog perioda jedino što možete da uradite jeste da uživate u svemu što vam život baci.

Koliko god da su ove stvari kratkotrajne više ste nego spremni da uživate u uzbuđenju nečeg novog i nepredvidivog, a iz takvih okolnosti može mnogo toga da se izrodi.

Izvor:luftika.rs