DNEVNI HOROSKOP ZA 13.08.2023.

Ovo je današnji dnevni horoskop za 13.08.2023. godine.

OVAN

Posao: Ovih dana igrate zanimljivu igru u poslovnom svetu. Ne odustajete od svog cilja, a finansijske teškoće ne predstavljaju veći problem. Imate plan za rešavanje mnogih stvari bez nepotrebnog stresa.

Ljubav: Trenutno težite da budete sami, bez obzira na sve. Iskreno izražavate svoje misli i osećanja. Nadate se svetlijim danima u budućnosti.

Zdravlje: Preporučuje se pojačan unos vitamina radi očuvanja zdravlja.

BIK

Posao: Vaš stav prema dešavanjima na poslu je pravičan. Nastojite unaprediti svoj ugled u radnom okruženju, a kolege vas podržavaju u tome.

Ljubav: Vaša pažnja je trenutno usmerena na poslovne obaveze, pa nema mnogo vremena za emotivni aspekt. Ipak, vaša otvorenost omogućava stabilnost u odnosu.

Zdravlje: Uživate u pojačanoj fizičkoj aktivnosti, što pozitivno utiče na vaše zdravlje.

BLIZANCI

Posao: Danas je idealno vreme da se postepeno pripremite za nadolazeću sezonu i donesete važne odluke u tom smislu. Imate snažnu podršku saradnika koja će vam biti od pomoći.

Ljubav: Iako partner već neko vreme pokazuje požrtvovanost, možda se ponekad javljaju sumnje u vezi pojedinih detalja. Imate nešto zadržaniji stav prema osobi rođenoj u znaku Ribe.

Zdravlje: Vodite računa o unosu kalcijuma putem hrane kako biste osigurali dobro zdravlje kostiju.

RAK

Posao: Trenutno je važno da preispitate svoj rad i identifikujete gde su se pojavile manje greške. Pažljiva kontrola može rezultirati povećanim prihodima.

Ljubav: Osećate da je partner emotivno udaljen, ali vaše srce govori drugačiju priču. Opustite se, budite dosledni u svojim obavezama i imajte na umu da vreme brzo prolazi.

Zdravlje: Primetan je pojačan stres. Preporučuje se da se posvetite tehnikama opuštanja kako biste održali ravnotežu.

LAV

Posao: Imate želju da brzo rešite mnogo stvari. Ništa trenutno ne stoji na putu vašem napretku i ostvarenju ciljeva koje ste zacrtali.

Ljubav: Niste sami i nastojite da prihvatite da su loši trenuci u emotivnom životu prolazni. Pokušajte da zadržite pozitivan stav i verujete u bolje dane.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju i vodite računa o sigurnosti.

DEVICA

Posao: Finansijski priliv će biti prisutan, iako u manjim iznosima. Važno je da ostanete dosledni svojim odgovornostima i da se fokusirate samo na ključne aspekte.

Ljubav: Nemate nameru da se zadržavate na pojačanoj ljubomori koju iskazuju Rak ili Bik. Vaša čvrsta odlučnost vam pomaže da prebrodite neprijatne trenutke i usmerite se ka pozitivnim iskustvima.

Zdravlje: Mogući su problemi sa varenjem. Preporučuje se pažljiva briga o svom digestivnom zdravlju.

VAGA

Posao: Ostavljate snažan utisak i svojim prisustvom dominirate. Vaše ideje za trenutni projekat su izvanredne. Razmotrite saradnju sa Jarcem, što bi moglo biti veoma korisno.

Ljubav: Imate osećaj da se mešaju u vašu vezu i da vaš partner manipuliše situacijom na način koji nije fer prema vama. Razmišljate o drastičnim koracima kako biste se nosili s tim.

Zdravlje: Osećate osetljivost u predelu oko grla. Preporučuje se da obratite pažnju na svoje zdravlje u tom delu tela.

ŠKORPIJA

Posao: Vaš poslovni stav je veoma snažan. Težite ostvarenju više za sebe i pritom pronalazite zadovoljstvo čak i u tom procesu.

Ljubav: Ne odustajete od osobe o kojoj stalno razmišljate. Imate pažljivo smišljenu strategiju kako da osvojite njihovo srce.

Zdravlje: Vaše zdravstveno stanje je zadovoljavajuće.

STRELAC

Posao: Pritisak već neko vreme ne umete da kanališete, potreban vam je rad na sebi idovoljno discipline koju do neke mere ispoštujete.

Ljubav: Pojačana tenzija između vas i partnera se nastavlja. Možete biti neprijatno iznenađeni stavom osobe koja vas ne poštuje dovoljno.

Zdravlje: Uplašeni ste.

JARAC

Posao: Osećate pobedu u borbi koju vodite. Niste sami u svom problemu i možete čak da se udružite za mnogo bolje uspehe. Saradnja sa jednom Devicom i Rakom, može biti kvalitetnija nego inače.

Ljubav: Smatrate da vas je partner povredio i da sledi oproštaj. Na to ćete morati malo da sačekate ovaj put.

Zdravlje: Dobro se osećate.

VODOLIJA

Posao: Od vas se iziskuje mnogo više rada i saradnje sa poslovnim partnerima. Neko smatra da vredite mnogo više od trenutne pozicije pa se očekuju i mnogo bolji novčani prilivi.

Ljubav: Niste od onih koji uporno izlaze i traže svoju polovinu preko prijatelja. Vi ste za neku otvoreniju varijantu id osta opušteniju.

Zdravlje: Pojačan stres.

RIBE

Posao: Snalazite se sa radnim zadacima, koji vas okupiraju već neko vreme. Imate stav jednog lidera i ne morate da se dezavuišete onim što ne želite da čujete.

Ljubav: Smatrate da je uzaludno potrošeno vreme na osobu, koja vam ne znači nešto posebno u poslednje vreme. Skloni ste raskidu.

Zdravlje: Pojačano lupanje srca.

Izvor: luftika.rs