DNEVNI HOROSKOP ZA 31.07.2023.

Ovo je dnevni horoskop za 31. jul 2023.

OVAN

Posao: Očekuje vas zanimljiva poslovna prilika s osobom iz inostranstva koja vam nudi solidne mogućnosti za rešavanje finansijskih problema koji su se nakupili.

Ljubav: Vaša ljubavna veza s osobom koja je ni manje ni više nego vaša karmička povezanost je nešto što ste odavno prepoznali kao dug koji treba da ispratite.

Zdravlje: Vaš prioritet je zdrav način života.

BIK

Posao: Na vašem poslovnom polju, želite da podijelite određeni dio odgovornosti s kolegama. Možete se osloniti na jednu Devicu koju smatrate odgovornom za određene aktivnosti.

Ljubav: Ako trenutno niste u vezi, ne očajavajte jer takva situacija neće potrajati dugo. Skloni ste promjenama kada se stvari konkretiziraju.

Zdravlje: Pazite da unosite dovoljno tečnosti u svoj organizam.

BLIZANCI

Posao: Smatrate važnim da se ne donose odluke bez pristanka većine saradnika. Danas će biti odličan dan za donošenje konkretnijih odluka i rješavanje problema.

Ljubav: Možda imate trenutke kada sumnjate da vam je partner neveran. Važno je da budete iskreni prema sebi i da ne propuštate priliku da riješite nesuglasice s osobom koja je uz vas.

Zdravlje: Primjećujete pojačane emocije, pa obratite pažnju na svoje emocionalno stanje i pokušajte pronaći zdrav način suočavanja s njima.

RAK

Posao: Vaš izražen smisao za biznis mogao bi vam donijeti neočekivan poziv za jedan poslovni sastanak u narednom periodu. Ovo može predstavljati sjajnu priliku koja će vam otvoriti velika vrata.

Ljubav: Vaša izražena intuicija u emotivnom segmentu omogućava vam da naslutite mnogo toga kada su partnerski odnosi u pitanju. Osjećate da ulazite u potpuno novu fazu u vašem ljubavnom životu.

Zdravlje: Budite pažljivi prema svojim snovima jer ono što sanjate može se ostvariti. Neka vam to bude podsjetnik da obratite pažnju na svoje misli i želje kako biste privukli pozitivnost i dobro zdravlje.

LAV

Posao: Težite ka nečemu posebnom na polju posla i sada je pravo vrijeme da razmislite i otvoreno se postavite pred konkretnim odlukama koje dolaze u narednom periodu.

Ljubav: Osjetite da niste jedini u srcu osobe pored sebe. Možda ste očekivali da će se okolnosti promijeniti, ali zapravo ste se malo zavaravali.

Zdravlje: Primjećujete pojačano kucanje srca. Preporučuje se da obratite pažnju na svoje zdravlje i, ako je potrebno, posjetite ljekara kako biste bili sigurni da je sve u redu.

DEVICA

Posao: Vaš status u poslovnom okruženju nije loš, ali za sada nije preporučljivo da donosite naglašene promjene. Danas će biti važno da se opustite i mirno krenete ka cilju kojem težite.

Ljubav: Ako osjećate netrpeljivost prema osobi pored sebe, to nije slučajno. Možda je već odavno vrijeme za raskid veze.

Zdravlje: Primjećujete probleme s probavnim sistemom ovaj put. Preporučuje se da obratite pažnju na svoju ishranu i, ako je potrebno, posjetite ljekara kako biste riješili ovu nelagodu.

VAGA

Posao: Nemate namjeru zanemariti nepotpune poslovne segmente. Planirate postaviti stvari na svoje mjesto u narednom periodu.

Ljubav: Već ste objasnili partneru mnoge stvari i ne želite ponavljati isto neko vrijeme. Oni koji razumiju vaše stavove mogu naslutiti jasan ishod.

Zdravlje: Osjećate pojačane napetosti. Preporučuje se da se posvetite opuštajućim aktivnostima kako biste smanjili stres i napetost.

ŠKORPIJA

Posao: Imali ste dovoljno vremena da završite poslovne aktivnosti i do neke mjere u tome i uspijete. Spremni ste biti otvoreni na putu ka osobnom uspjehu.

Ljubav: Pokušavate mudro postupiti u vezi koja već dugo traje, a u kojoj su djeca jedina veza. Razmišljate o prekidu rutine.

Zdravlje: Nemate namjeru opuštati se. Preporučuje se da ipak pronađete vrijeme za opuštanje i brigu o svom zdravlju kako biste izbjegli negativne posljedice stresa.

STRELAC

Posao: Ukoliko ste uvideli da stvari ne idu onako kako ste planirali ne očajavajte u većoj meri. Imaćete odličnu strategiju razrešenja trenutne situacije.

Ljubav: Pojačana tenzija na polju braka se oseća već neko vreme ali vi ne želite to da priznate. Isuviše se osećate ušuškano pored osobe sa kojom živite.

Zdravlje: Pojačavate holesterol sa izborom hrane.

JARAC

Posao: Niste se vi loše postavili već po prirodi volite da budete naredbodavni i da stvari držite pod konac koliko god možete.

Ljubav: Imate jasan stav kada su u pitanju vaše lične emocije prema osobi koja vas voli bezuslovno. Zaljubljeni ste.

Zdravlje: Unosite dovoljno vitamina C.

VODOLIJA

Posao: Isuviše ste svoji za neki klasični vid zaposlenja. Morate da budete dovoljno skoncentrisani na one segmente koje i ne želite u većoj meri, ali vaša zaduženja su na prvom mestu.

Ljubav: Ukoliko vam se dopada osoba na koju često mislite nije loša ideja da se potrudite da se nešto konkretno i desi na ovom segmentu.

Zdravlje: Stres ne možete da izbegnete.

RIBE

Posao: Poslovna mogućnost vam daje veću slobodu, kada su vaše želje u pitanju. Ne želite da se bavite sitnicama ovaj put. Smatrate da zaslužujete mnogo više na polju finansija.

Ljubav: Vaša emotivna strana je trenutno zadovoljavajuća, ukoliko ste u braku. Oni koji su slobodni, moraće da sačekaju još malo na konkretizaciju na ovom segmentu.

Zdravlje: Bavite se više sportom.

Izvor:luftika.rs