GOSPOĐETINA ŠUMAHER PRIDRUŽILA SE PLATFORMI ZA ODRASLE..

(Foto: Screenshot/Instagram)

Kora Šumaher (46), bivša supruga vozača F1 Ralfa Šumahera, pridružila se platformi za odrasle, gdje dijeli (tačnije: prodaje) intiman sadržaj.

Njemačka glumica i TV voditeljka je 2015. godine, nakon razvoda s bratom sedmorostrukog prvaka F1, iznenadila javnost pozirajući za časopis Playboy, a sada, osam godina kasnije, pronašla je novi način zarade. Njemački mediji navode da je prvi dan, nakon što javnost saznala za njen profil, zaradila 10.000 evra.

“Volim svoje tijelo i zašto ga ne bih pokazivala drugima? Imam 46 godina i još uvijek se osjećam ugodno u vlastitoj koži. Zašto ne bih podijelila fotografiju ili dvije u toplesu s javnosti?”, kazala je i dodala:

“Neki ljudi su ljuti na tebe jer ne patiš onako kako oni očekuju. Neka ih Bog i dalje razočarava. Moja stranica će biti sadržajna, ali će svakako ostati estetska”.

Kora je bila u braku s Ralfom Šumaherom od 2001. do 2015. godine, a bivši par ima danas 21-godišnjeg sina Davida. Unatoč razdvojenosti, Kora i Ralf imaju vrlo blizak odnos. Na kraju krajeva, ostavila je njegovo prezime nakon razvoda.

“Hej, ovo je Kora Šumaher! Ovdje i samo ovdje možete vidjeti moju privatnu stranu i učestvovati u mom životu. Samo ovdje možete vidjeti takav privatni sadržaj. Rado ću odgovoriti na vaša pitanja i radujem se što ćete mi pisati”, stoji u opisu njenog profila, a prenosi 24sata.hr.