KAD SAM ČULA S KIM JE MOJ SIN IMAO AFERU, ZAMRZNULA SAM SE: TAJNA O DETETU KOJU NIKO NE ZNA, SRAMIM SE UMESTO NJEGA

Ispovijest žene kojoj je sin povjerio detalje ljubavne afere iz koje se rodilo dijete krije šokantne stvari.

Jedna majka otkriva u svojoj ispovijesti da čuva tajnu koju ne zna hoće li moći ponijeti sa sobom u grob. Nakon što joj je sin priznao ljubavnu aferu iz koje je proizašlo dijete, žena se suočava s dilemom o daljnjim koracima.

“Moja draga prijateljica Lana i njen suprug preminuli su nedavno. Nedavno mi se sin povjerio da su on i njihova kćerka prije mnogo godina imali aferu koja je rezultirala djetetom”, započinje.

Amerikanka šokirana balkanskom zemljom: “Izbjegavajte glavni grad”(VIDEO)

“Svi smo odrasli blisko i smatrali smo se rođacima, iako to formalno nismo bili. Lanina kćerka se udala za drugog muškarca i predstavila dijete kao svoje sadašnjeg supruga. Nikada prije nisam primijetila koliko taj mladić sliči mom sinu. Uvijek sam ga neslužbeno nazivala jednim od svojih unuka. Sada je odrastao i oženjen”, nastavlja.

“Otkako sam saznala da je on moj biološki unuk, jedva želim otkriti njihovu vezu. No, ne želim uzdrmati čamac i narušiti obiteljsku dinamiku, a kamoli slomiti povjerenje svog sina. Trebam li ovu tajnu ponijeti sa sobom u grob?”, pita se žena.

PRESLATKA BEBA ODUŠEVILA SVIJET: EVO I ZBOG ČEGA..(VIDEO)

Savjetnica joj poručuje: “Ne preduzmite ništa bez prethodnog razgovora o tome sa svojim sinom. S obzirom na popularnost DNK testiranja posljednjih godina, vaš bi unuk mogao sam otkriti da čovjek kojeg je smatrao ocem zapravo to nije. Ovakva vrsta otkrića može biti razorna za neke pojedince. Bolje bi bilo da vijesti dolaze od vašeg sina nego od vas”.

Izvor: stil.kurir.rs