Kada muškarci izbjegavaju prilaziti vama, ne znači da vam nešto nedostaje – Već da ste izazov koji prevazilazi njihove mogućnosti !

Neprilazak pripadnika drugog spola ne znači nužno da niste atraktivni ili šarmantni.

Mnoge slobodne žene koje smatraju da su atraktivne često se pitaju zašto im pripadnici drugog spola rijetko prilaze, ne šalju poruke ili ne flertuju s njima. U takvim situacijama, mnoge od njih mogu početi sumnjati u sebe i pitati se da li im nešto nedostaje. Iako se trude da izgledaju dobro i da drže do sebe, udvarači su očigledno odsutni ili se pojavljuju kao loši i bahati tipovi koji koriste izlizane forice. Ova razočaravajuća iskustva mogu ženi sugerirati da nešto nije u redu s njom. Međutim, istina može biti sasvim drugačija.

Muškarci ponekad osjećaju strah od ulaska u bilo kakvu vezu s ženom koju smatraju izvan svoje lige. Ako vas doživljavaju kao ženu koja je iznad njihovih mogućnosti, mogu vas divljenjem promatrati izdaleka, ali se neće usuditi flertovati s vama. Ovo se također može primijetiti i na društvenim mrežama.

Muškarci obično prilaze ženama za koje misle da imaju šanse. Sada, možda shvaćate zašto ste još uvijek slobodni. Ako se prepoznajete u opisu ove žene, trebate znati da ništa ne nedostaje vama. Nastavite raditi na sebi, usavršavajte se i njegujte sebe.

Količina prilazaka i flertovanja muškaraca prema vama nije mjera vaše vrijednosti. Iako žene često doživljavaju flertovanje kao potvrdu da dobro izgledaju, isto tako, nedostatak prilazaka može biti shvaćen kao kompliment. To bi moglo značiti da mnogi muškarci ne usude prilaziti vam jer vas smatraju nedostižnom i iznad njihovih mogućnosti.

Izvor: infopult.info