RETROGRADNA VENERA DOLAZI! Pripremite se za utjecaj “planete LJUBAVI” do jeseni!

Svi astrološki znakovi će osjetiti utjecaj ovog aspekta, no postoji tri znaka koji će se posebno istaknuti.

Astrološki gledano, kada je neka planeta retrogradna, to obično znači da nas očekuje povratak na prošlo. U slučaju retrogradne Venere, to može utjecati na ljubav, romantične odnose, ljepotu, umjetnost, estetiku i vrijednosti. Kao planeta ljubavi, Venera ima utjecaj na našu sposobnost voljenja i našu privlačnost. Kada se nalazi u znaku Lava, Venera dodaje specifične karakteristike ovim aspektima našeg života.

Kada je Venera u Lavu i krene retrogradno 23. srpnja, ljubav i romantični odnosi postaju snažno izraženi. Osobe s ovim položajem Venere često su strastvene, šarmantne i kreativne u svom pristupu ljubavi. Uživaju u pažnji i pohvalama.

Retrogradna Venera će donijeti mogućnost povratka starih ljubavi i obnavljanje romansi. Važno je napomenuti da poput retrogradnog Merkura, ova pozicija Venere nije povoljna za nove emotivne početke, te povratak na staro može na kraju biti pogrešan potez.

Posebno će biti utjecaja retrogradne Venere na znakove Lava, Strelca i Ovna. Ipak, svi horoskopski znakovi bit će pod utjecajem ovog aspekta, dok će navedena tri znaka posebno se istaknuti.

Venera će biti retrogradna od 23. jula do 4. septembra.

Ovan – Tokom retrogradne Venere u vašem petom polju, očekujte obnovu kontakta sa bivšim partnerom. Osoba s kojom ste ranije imali emotivnu vezu može poželjeti vratiti se u vaš život. Međutim, važno je imati na umu da obnavljanje stare romanse pod utjecajem retrogradne Venere može na kraju rezultirati pogreškom, jer će se vaša osjećanja drastično promijeniti od listopada. Ovo je također nepovoljan period za započinjanje novih emotivnih odnosa.

Strelac – Retrogradna Venera u Lavu donosi vam pojavljivanje osobe koja se trenutno nalazi u drugom gradu. To je netko s kim niste bili u kontaktu, možda čak godinama. Ta osoba može biti čak i druge nacionalnosti ili vjere. U svakom slučaju, očekujte pojavu stare ljubavi.

Lav – Vi ćete biti najviše pogođeni utjecajem retrogradne Venere, jer se nalazi u vašem znaku. Pred vama je uzbudljivo ljeto u kojem ćete, osim novih poznanstava, imati i susrete s osobama iz prošlosti. Imat ćete mogućnost pomirenja s nekim iz prošlosti i rješavanja starih računa od 23. srpnja. Međutim, također je moguće da napravite grešku tijekom ljeta ako se vratite unatrag emotivno.

Bik, Škorpion i Vodenjak će biti pod nepovoljnim utjecajem retrogradne Venere, pa će intenzivno razmišljati o staroj ljubavi.

Izvor: Nportal