Magistarska istraživačka stipendija Univerziteta Massey 2023/24. godine – Novi Zeland…

Pregled stipendija

Status: Otvoreno

Ključne činjenice

-Vrijednost: 15.000 dolara

-Trajanje: Trajanje jedne godine

-Dostupan broj: Više nagrada

-Vrsta studija: Redovan, Vanredni, Postdiplomski, Master

Datumi prijave

-Prijave otvorene: 1. aprila 2023

-Datum zatvaranja: 15. jul 2023

Ograničenja

Ograničenja podobnosti: Samo određeni programi. Visoko postignuće.

Koga tražimo

Tražimo kandidate koji se upisuju u istraživačku komponentu magistarske diplome Univerziteta Massey. Kandidati mogu biti domaći ili strani studenti.

Šta ćete učiti

Ovo je postdiplomska stipendija. Završili ste komponentu kursa svog magistarskog studija i ulazite u komponentu istraživanja. Možete se prijaviti za master istraživačku stipendiju Univerziteta Massey, stipendiju za magistarske studije Maori Univerziteta Massey ili stipendiju za magistarske studije na Univerzitetu Massey Pacific.

Kriterijumi podobnosti

Ti trebaš:

-upisati puno ili skraćeno radno vrijeme u istraživačku komponentu od 90 kredita ili više na magistarskoj diplomi s datumom početka koji je u skladu s datumom zatvaranja stipendije prema propisima o stipendijama.

Godišnje se održavaju dva kruga selekcije za magistarske istraživačke stipendije Univerziteta Massey, koji se zatvaraju na početku prvog semestra i zatvaraju na početku drugog semestra.

Kontrolna lista aplikacije

Uključite sljedeće uz vašu prijavu:

-izjava vašeg primarnog supervizora u kojoj se komentariše vaš kvalitet i sposobnost kao istraživača (maksimalno jedna stranica)

-prijedlog istraživanja koji naglašava relevantnost i usklađenost vašeg istraživanja sa strategijom fakulteta i univerziteta. Trebali biste se posavjetovati sa svojim supervizorom za smjernice o ovim strategijama (maksimalno jedna stranica)

Razmatranja pri odabiru

Prilikom odabira našeg primaoca, uzećemo u obzir vaša akademska postignuća u komponenti kursa vašeg master studija. Također ćemo razmotriti ocjenu vašeg supervizora i usklađenost vašeg istraživanja sa strategijom Univerziteta.

Preuzmite propise

Masters Research Scholarship (PDF, 211,3 KB)

Izvor: Više informacija – Zvanična web stranica OVDJE.