“NAĐI muškarca koji će te voljeti onako kako ZASLUŽUJEŠ” – Poruka za sve ostavljenje ŽENE…

Želim da kažem svakoj ženi koja je bila prevarena i ostavljena da je vrijeme da stavi sebe na prvo mjesto. Vrijeme je da budeš sebi prioritet i da počneš više misliti na sebe. Zaslužuješ da budeš srećna i zaslužuješ muškarca koji će te voljeti onako kako zaslužuješ.

Ljubav ne smije da te boli, ljubav treba da ti da nadu i da te čuva kada sve ostalo počne da se raspada. Da, ljubav ponekad može biti teška i neuredna – ali u ljubavi uvijek treba da se osjećaš sigurno.

Zaslužuješ muškarca koji će te poštovati i koji će te prihvatiti takvu kakva jesi. Ako muškarac od tebe traži da se mijenjaš, to znači da mu nisi potrebna i da mu ne odgovaraš takva kakva jesi. Ne dozvoli nikada nikome da od tebe pravi nekoga ko nisi i da od tebe zahtjeva da radiš stvari koje ne želiš raditi.

Nemoj dozvoliti nikome da te natjera da sumnjaš u svoju vrijednos jer niko osim tebe nije hodao u tvojim cipelana i niko ne zna kroz šta si sve prošla u životu. Niko nije volio, nadao se i sanjao kao ti zato budi ono što jesi i nikada nemoj da mijenjaš sebe zbog drugih.

Zaslužuješ da dobiješ svu onu ljubav koju ti daješ drugima. Zaslužuješ nekoga ko će biti spreman učiniti za tebe sve ono što ti činiš za druge. Zapamti da nisi ništa manje lijepa od drugih, samo što još uvijek nisi našla muškarca koji će vidjeti tu tvoju ljepotu.

Nemoj ignorisati svoje greške jer su one tvoje. Pokušaj naučiti nešto iz njih i prihvati ih. Zaslužuješ da budeš srećna, zaslužuješ nekoga ko će te tretirati kao kraljicu, nekoga ko će te voljeti onako kako zaslužuješ.

Zaslužuješ da nađeš muškarca pored koga ćeš se osjećati voljeno i sigurno. Zaslužuješ nekoga ko će znati kako da te nasmije da te stomak zaboli.

Zaslužuješ ljubav koja će ti dati krila da poletiš zato se oslobodi okova koji te drže vezanom i koji ti ne dozvoljavaju da kreneš dalje. Oslobodi se svega onoga što te sputava, što te opterećuje i svih onih koji te ne znaju voljeti onako kako zaslužuješ.

infopult.