PAKLENI PLAN KINE ZA LABORATORIJU U BEOGRADU: “Odavde Xi kreće u ‘etničke genetske napade’, čiji cilj je brisanje čitavih naroda s lica Zemlje!” (FOTO)

Vijest o tome kako je Kina pomoću prenosive laboratorije “Vatreno oko”, koju je Peking donirao Beogradu, uzimala DNK Srba i dešifrovala genetske instrukcije sadržane u ćelijama ljudi, kako bi iz njih izvlačila informacije koje bi mogle da postanu moćno biološko oružje i ugroze čitav svijet, uplašila je gotovo svakog čovjeka na zemlji.

Da stvar bude gora, istraživanja i tajni podaci koji su isplivali u javnost govore u prilog toga da Peking radi na strategiji za pokretanje biološkog rata.

Evo i kako.

Naime, prije šest godina ažurirana verzija autoritativne publikacije vojne strategije Univerziteta nacionalne odbrane kojim upravlja narodnooslobodilačka kineska vojska dodala je odjeljak o biološkom ratu koji naglašava važnost “specifičnih etničkih genetskih napada” u budućem ratu – ideja koja se od tada ponavlja nekoliko kineskih vojnih naučnika, uglavnom u kontekstu odvraćanja, piše Nova.rs.

Kineska laboratorija (Foto: Mao Siqian / Avalon / Profimedia)

“To može biti precizan, ciljani napad koji uništava rasu, određenu grupu ljudi, ili određenu osobu. Njegova potencijalno ogromna ratna efikasnost može donijeti ekstremnu paniku ljudskim bićima.

Ima visok tehnološki sadržaj, nisku cijenu i predstavlja veliku prijetnju“, navodi se u autorkom tekstu koji je u martu 2020. godine napisao Kang Yaowu, vanredni profesor na prestižnom kineskom univerzitetu.

Ipak, da li genetika može postati osnova za buduće oružje ostaje predmet nagađanja. Mnogi stručnjaci vjeruju da biološko oružje koje bira mete na osnovu njihovog DNK sastava danas nije tehnički izvodljivo i možda neće biti mnogo godina, ili možda decenija, piše Washington post..

(Foto:BGI / Avalon / Profimedia)

Cijeli tekst pročitajte na linku:https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/318985/mrachni_plan_kine_za_laboratoriju_u_beogradu_odavde_xi_krece_u_etnichke_genetske_napade_chiji_cilj_je_brisanje_chitavih_naroda_s_lica_zemlje_foto.html