SEDMIČNI HOROSKOP DO 6 AVGUSTA: Vodolije na ljubavnom planu vam se smeše nova dešavanja i to već početkom nedelje, Škorpije još jedna radna sedmica prolazi vam lako, bez ikakvih većih poteškoća ….

Pročitajte nedeljni horoskop od 31. jula do 6. avgusta 2023. godine i saznajte šta vas očekuje na poljima ljubavi, posla i zdravlja.

OVAN

Posao: Nakon kratkog odmora ponovno ste u punoj radnoj formi. Za pokretanje vlastitog posla, potrebno je pričekati dok se ne ispune svi uvjeti i dok se ne ostvari financijska stabilnost.

Ljubav: Vaša ljubavna situacija je odlična, čak i bolja nego što ste očekivali. Ta osoba vam ne izlazi iz misli.

Zdravlje: Osjećate se dobro ove sedmice.

BIK

Posao: Osjećate se umorno od stalnog podučavanja mlađih kolega. Imate osjećaj kao da drugi ne cijene vaš trud. Potrudite se iskoristiti svaku priliku koja vam se pruža na poslovnom planu.

Ljubav: Ako ste u stabilnoj vezi, možda je vrijeme da razmislite o ozvaničenju veze.

Zdravlje: Primjećujete umor u svom tijelu. Potrebno je obratiti pažnju na svoje zdravlje i odmoriti se kad god je to moguće.

BLIZANCI

Posao: Odlučni ste u ostvarivanju svojih ciljeva, jer iako vam se može činiti da ništa ne ide kako treba, zapravo će vam zvijezde biti naklonjene.

Ljubav: Sanjarite o romantičnom putovanju, ali pričekajte pravi trenutak za to. Vaša ljubavna situacija će procvjetati ove sedmice.

Zdravlje: Preporučuje se više vježbati kako biste održali dobro zdravlje.

RAK

Posao: Ako želite pozitivnu energiju na radnom mjestu, započnite s tim promjenama od sebe. Nasmiješite se suradnicima, pa će vam oni uzvratiti istom mjerom.

Ljubav: Vaša veza može skliznuti u monotoniju, stoga se potrudite učiniti nešto novo kako biste oboje osjetili zadovoljstvo u vezi.

Zdravlje: Preporučuje se više šetnje kako biste održali dobro zdravlje.

LAV

Posao: Sada je vrijeme za nove poslovne poduhvate, a vi ste konačno dobili potrebnu energiju sunca koja je nedostajala vašem znaku. Samo hrabro naprijed!

Ljubav: Uživate u odnosu s partnerom. Teško vjerujete koliko se lijepih stvari događa u vašem ljubavnom životu.

Zdravlje: Osjećate se dobro.

DEVICA

Posao: Aktivno tražite posao koji vam najviše odgovara, ali ponekad se čini da ste preterano neodlučni. Zapamtite da ne možete očekivati da sve padne s neba, stoga dobro razmotrite svoje opcije i odluke.

Ljubav: Vaša ljubavna situacija je sjajna ove sedmice. Konačno ste pronašli ono što ste dugo tražili. Nastavite tako jer očigledno znate što radite.

Zdravlje: Preporučuje se smanjiti obroke kako biste održali bolje zdravlje.

VAGA

Posao: Primjećujete da ste usporeni u obavljanju posla, a to nije dobro za vaše radne zadatke. Vaši kolege čekaju na vas, ali čini vam se da vam nedostaje motivacije i inspiracije. Vrijeme je da promijenite te loše navike i krenete naprijed.

Ljubav: Upoznat ćete osobu koja će unijeti nemir u vaš ljubavni život. Budite oprezni jer igranje s vatrom može vas opeći.

Zdravlje: Osjećate se dobro u pogledu zdravlja.

ŠKORPIJA

Posao: Još jedna radna sedmica prolazi vam lako, bez ikakvih većih poteškoća. Imate dobro razrađen sistem kako prebroditi dane od ponedjeljka do petka. Nastavite tako.

Ljubav: U ljubavi vam ove sedmice ne ide baš tako glatko kao na poslovnom planu. Potrebno vam je malo prostora da razmislite o tome u čemu grešite.

Zdravlje: Preporučuje se više vremena provoditi na svježem zraku kako biste poboljšali zdravlje.

STRELAC

Posao: Vašu negativnu energiju prenosite i na posao, što dodatno pogoršava situaciju. Šta god da se dešava spustite loptu.

Ljubav: Konačno velika promena na vašem ljubavnom planu.

Zdravlje: Dobro.

JARAC

Posao: Finasijska situacija je malo lošija, ali vi nećete dozvoliti da se taj period produži, jer znate kako da je poboljšate.

Ljubav: Partner vam je podrška pa čak i u ovim trenutcima koji nisu ni malo romantični.

Zdravlje: Nesanica.

VODOLIJA

Posao: Vama kako da je malo odmora pa ste rešili da ga još malo produžite kako biste prikupili potrebnu energiju.

Ljubav: Na ljubavnom planu vam se smeše nova dešavanja i to već početkom nedelje..

Zdravlje: Osećate se dobro.

RIBE

Posao: Ponovo radite ono što volite i to vas ispunjava. Iako ste se plašili da preuzmete dodatnu odgovornost, ovaj posao je pravi za vas.

Ljubav: Partner vas razume i ume da vas obraduje kada ste nerasploženi pa će tako biti i ove nedelje.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Izvor: luftika.rs