“UDAVALI SU ME ZA POKOJNIKE, A JA SAM PLAKALA” – Ovo niste znali o životu Vere Matović, pevačice koja je šokirala svojim PRIZNANJEM

Pjevačica Vera Matović nedavno je otvoreno progovorila o svojoj porodici i karijeri.

“Ja nikada nisam izazivala skandale, drugi su me uvlačili u njih. Udavali su me za preminule, muškarca kojeg nisam poznavala jer je preminuo prije deset godina, a mene su povezivali s njim. Nakon toga su me povezivali s drugim preminulim muškarcem, i bilo mi je veoma teško, plakala sam. Imala sam supruga i dvoje djece, a ipak su me spajali s preminulim osobama,” izjavila je Vera.

“Udala sam se za muškarca kojeg sam voljela. Naš brak je ostao nepromijenjen od prvog dana. Parovi ulaze u vezu i brak, a onda jedno od njih postane popularno i stekne slavu. I ja sam imala tu priliku, ali je nisam iskoristila,” dodala je Vera.

“Moju suprugu sam uvijek bila vjerna. Iako su me drugi muškarci osvajali, nikada nisam odgovarala na njihove ponude. Muškarce sam smatrala braćom, a žene sestrama,” rekla je pjevačica.

Kada je riječ o kolegicama, bilo je nesuglasica.

“Imala sam trenutaka tuge i nesporazuma, ali na kraju su shvatile da sam dobar čovjek. Niko nije plakao zbog mene, dok sam ja plakala zbog mnogih,” otkrila je Vera.

(Izvor: Kurir.rs)