Upoznajte ŠEST horoskopskih parova koji su nevjerojatno povezani – Emocionalna veza koja će vas ostaviti bez daha !

Kada započinjete novu vezu, uvijek postoji neizvjesnost – hoće li to biti dugotrajna i sretna ljubav ili se može kriti raskid iza ugla. Srećom, horoskop nam može otkriti koji su parovi najbolji i najstabilniji te kako se ovi znakovi zodijaka međusobno nadopunjuju.

Vaga i Škorpija

Ova dva znaka kriju strastvenu prirodu u sebi i zbog toga su izvrsni partneri jedno drugom. Vage teže da budu voljene i poželjne, a Škorpije su majstori u obasipanju pažnjom. Škorpije također cijene savjete, a Vage su fantastične u tome. U stanju su zadovoljiti međusobne potrebe.

Unatoč različitim interesima i osobinama, uživaju u vremenu koje provode zajedno. Hemija među njima se osjeti već nakon nekoliko trenutaka i ne mogu shvatiti kako su prije toga bili s drugim znakovima.

Ribe i Rak

Ribe i Rakovi su najemotivniji znakovi Zodijaka. No, osim njihovih emocionalnih aspekata, povezuje ih i izražena intuicija. Čim se upoznaju, razvija se duboka emocionalna veza i razumijevanje. Između njih nema napetosti.

Ova dva znaka zajedno pronalaze ravnotežu u životu. Dok Ribe pokušavaju ostati čvrsto s obje noge na zemlji, Rakovi uživaju u poticanju kreativnosti i istraživanju svojih sposobnosti. Imaju slična interesovanja, što im omogućuje razumijevanje međusobnih problema i strahova.

Strelac i Ovan

Kada Strelac i Ovan budu zajedno, postaju nezaustavljivi. Vole organizirati vrijeme zajedno, raspravljati o neobičnim temama i međusobno se poticati na sve moguće načine. Doslovno su duše blizanke i mogu otkriti nove, prekrasnije svjetove kada udruže snage.

Međutim, cijene individualnost i sretni su što druga strana to razumije. Prije nego se zaljube, moraju upoznati drugi znak kao prijatelja, a tek onda započeti romansu.

Blizanci i Vodenjak

Blizanci i Vodenjaci su kao magneti, suprotnosti koje se privlače. Vodenjaci su ekstremni, dok su Blizanci malo neodlučni. Vodenjaci imaju snažne i čvrste stavove, dok se Blizanci prilagođavaju, zbog čega ova veza uspijeva.

Blizanci žele nekoga tko će im pokazati put, a Vodenjacima je to omiljena aktivnost – biti vođa. Ravnoteža je ključna za uspjeh. Imaju slične ciljeve i mogu se osloniti jedni na druge dok ih ostvaruju.

Devica i Bik

Kada spomenemo srodne duše, definitivno mislimo na ovaj par. Ovi znakovi se međusobno podržavaju u snovima i ciljevima, što ih čini neustrašivima. Također su izvrsni poslovni partneri koji kasnije postaju nešto više.

Bikovi imaju izvanredan ukus za sve u životu, što je izuzetno privlačno Devicama. Device su spremne okrenuti svijet naopačke zbog Bikova. Njihovo međusobno razumijevanje je ono što ih čini sretnima i ispunjava.

Vaga i Rak

Još dva znaka koji se savršeno nadopunjuju. Rakovi su iznimno emotivni, dok su Vage odlučne i imaju jasne misli. Potreba za ljubavlju kod Vage savršeno se slaže s obiljem pažnje koju Rakovi pružaju.

Uživaju u zajedništvu jer se osjećaju prirodno i udobno jedno s drugim. Kada se jednom spoje, šanse za raskid su gotovo nepostojeće.

Izvor: Crnobelo/M.D.