UŽASNA SCENA: “Muškarac se zapalio ispred policijske stanice”

D. M. (53), odbornik koji se ovog četvrtka u ranim jutarnjim satima zapalio u neposrednoj blizini policijske stanici u Topoli, u teškom je zdravstvenm stanju i vitalno je ugrožen, potvrđeno je za Nova.rs u Univerzitetskom kliničkom centru u Kragujevcu.

Muškarac iz Topole koji je, kako se sumnja, pokušao samoubistvo samazapaljivanjem, sa teškim povredama primljen u UKC Kragujevac, a u toj ustanovi su potvrdili da je pacijent hopsitalizovan u Jedinici intenzivnog liječenja Službe za anesteziju i reanimatologiju.

Prema zvaničnim podacima PR službe UKC-a, muškarac je vitalno ugrožen i nalazi se na mehaničkoj ventilaciji.

Narodni poslanik iz Topole, Dragan Jovanović, za Nova.rs je potvrdio da je povrijeđeni muškarac odbornik u Skupštini opštine Topola i da u lokalnom parlamantu predstavlja Grupu građana.

Jovanović je na svom Facebook profilu opisao ovaj tragični incident i naveo da se sve dogodilo u ranim jutarnjim satima.

Prema njegovim saznanjima, obornik je prije tog incidenta bio u policijskoj stanici i navodno vrijeđao policijske službenike.

Tragovi vatrene buktinje vidljivi su na prolazu između policijske stance i Centra za socijalni rad u Topoli, te je to i najvjerovatnija lokacija na kojoj je ovoj muškarac pokušao sebi da oduzme život.

Jovanović je rekao da ga je ova tragična vijest mnogo pogodila i dodao da se moli da njegov sugrađanin dobije ovu životnu borbu.

(Slobodna-B)