Besplatni online kurs engleskog za karijeru 2023 | Dostupna finansijska pomoć

Sada se možete upisati na besplatni online kurs engleskog za karijeru koji nudi Univerzitet Pensilvanije. Online kurs je besplatan i finansira ga američki ogranak Državnog biroa za obrazovanje i kulturu. Ovaj besplatni kurs je namijenjen govornicima engleskog jezika koji nisu lokalni. Na ovom kursu ćete moći naučiti o traženju posla, prijavi za posao i intervjuima u SAD-u. Ovaj besplatni kurs engleskog vam također omogućava da istražite, izgradite svoj žargon i poboljšate jezične vještine kako biste postigli svoje ciljeve. Besplatni kratki kursevi su odličan resurs za razvoj ili nadogradnju vaših vještina za lični i profesionalni razvoj. Engleski je službeni jezik u međunarodnoj upotrebi, stoga, svi koji žele da se istaknu u svojim oblastima karijere moraju dobro poznavati engleski jezik. Bilo da se radi o životopisu/životopisu, intervjuu za posao ili komunikaciji sa vašim timom, znanje engleskog jezika će vam pomoći.

Ovaj online kurs engleskog se nudi onima kojima engleski nije maternji jezik koji su zainteresovani za napredovanje u karijeri na globalnom tržištu. U ovom besplatnom online kursu naučit ćete o procesu traženja posla, prijave i intervjua u SAD-u. Nadalje, učenici će također dobiti priliku da istraže svoj globalni put karijere, dok izgrađuju svoj vokabular i poboljšavaju svoje jezične vještine kako bi postigli profesionalne ciljeve. Prvi modul ovog kursa će predstaviti proces prijave za posao u SAD-u i pružiti korisne strategije za identifikaciju poslova koji odgovaraju vašim interesima i vještinama. Drugi modul će vas provesti kroz potrebne korake za izradu profesionalnog životopisa. U trećem modulu ćete raditi na razvoju jasnog i sažetog propratnog pisma. Završna jedinica kursa fokusira se na umrežavanje i vještine intervjuiranja.

Kurs možete završiti za 40 sati. Kurs je besplatan, ali ako želite ovjereni certifikat, možete nadograditi svoj plan i dobiti certifikat koji se može dijeliti. Također možete podnijeti zahtjev za finansijsku pomoć za certifikat. Brian McManus i Robyn Turner su instruktori za ovaj kurs. Ne biste trebali propustiti ovu priliku i upišite se na ovaj besplatni online kurs engleskog za karijeru. Učenici koji žele da poboljšaju svoje vještine u drugim oblastima također mogu provjeriti besplatne online kurseve Univerziteta Stanford, a ako tražite besplatni IELTS kurs, možete pogledati pripremni kurs za IELST na našoj web stranici.

Moduli/lekcije engleskog jezika:

  1. Ulazak na tržište rada
  2. Nastavi
  3. Pisanje propratnog pisma
  4. Umrežavanje
  5. Intervju za posao
  • Država: Online
  • Financijsko pokriće: Potpuno financirano

Kriterij prihvatljivosti :

Jeste li i vi zainteresirani i želite se upisati na besplatni tečaj engleskog za bolje prilike za karijeru? Onda se sada registrirajte i počnite učiti, ali prije toga provjerite koji su zahtjevi i kriteriji.

Kriteriji prihvatljivosti za besplatni online tečaj engleskog za karijeru 2023

  • Morate imati pristup internetu.
  • Svatko se može upisati na tečaj; nema preduvjeta.
  • Tečaj je otvoren za sve; učenicima
  • Mogu se prijaviti ljudi iz svih zemalja.

Prednosti:

U ovom odjeljku možete provjeriti prednosti ovog tečaja za poboljšanje engleskog jezika za svoju karijeru. Besplatni tečajevi izvrsna su prilika za sve koji žele naučiti nove vještine i raditi na razvoju vještina. Stoga se morate registrirati za besplatni online tečaj engleskog za karijeru s certifikatom (ovjerenim).

Prednosti besplatnog online tečaja za poboljšanje engleskog jezika

  • Tečaj je besplatan i online.
  • Učite engleski online iz udobnosti svog doma.
  • Tečaj je samostalan; nema potrebe brinuti o dostupnosti vremena i rasporedu; možete početi i učiti prema svom rasporedu.
  • Primite ovjerenu potvrdu uplatom malog iznosa ili podnošenjem zahtjeva za financijsku pomoć.
  • Unaprijedite znanje engleskog i steknite bolje prilike za karijeru.

Proces prijave:

  • Slijedite poveznicu za prijavu sada u nastavku da biste se prijavili za besplatni online tečaj.
  • Registrirajte se na platformi ako ste novi korisnik ili se prijavite ako već imate račun.
  • Upišite se na besplatni tečaj i počnite učiti.
  • Povećajte svoje šanse za prihvaćanje programa korištenjem naših profesionalnih usluga

Službena stranica